Prvi 977 pregleda 24. travnja 2019.

Princeza Diana inspirirala novu modnu kolekciju!

great_women_world/instagram

Emily Ratajkowski, model, glumica i dizajnerica, za svoju posljednju ljetnu kolekciju inspiraciju je pronašla upravo u casual sportskom stilu 80-ih godina princeze Diane

Kako piše portal Harpers Bazaar, Emily Ratajkowski ovo ljeto planira izbaciti odjevnu kolekciju koja će se inspirirati stilom princeze Diane. Naime, drugog dana Coachella glazbenog festivala, Emily je otkrila medijima što planira glede svoje dizajnerske karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday part II

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tom prilikom je izjavila:

"U glavi sam imala sliku kako prolazim ulicama 80-ih godina i razmišljam o princezi Diani te njezinim često viđenim casual modnim odabirima poput sportske jakne, kratkih biciklističkih hlača te velikih tenisica."

Model, glumica i dizajnerica također je podijelila s novinarima kako bi svoju kolekciju prilagodila svom osobnom stilu odijevanja, jer i sama obožava nositi over-sized jakne, rastezljive sportske hlače i tenisice u čemu se osjeća najugodnije kada nije prisiljena, radi poslovnih obaveza nositi večernje toalete u kombinaciji s neudobnim cipelama na visoku petu.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww