Prvi 6818 pregleda 15. travnja 2019.

Princeza Diana se trudna bacila niz stepenice?

officialpaulburrell/Instagram

Bivši batler Paul Burrell kaže da je princezu Dianu pronašao na stubama, nakon što se čuo udarac dok je bila trudna s princom Williamom

Bivši batler princeze Diane, Paul Burell, tvrdi kako je Diana 1981. godine lažirala pad niz stepenice dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće s prvim djetetom, princom Williamom, piše Mirror.

Batler, kojeg je Diana svojevremeno nazvala svojom 'stijenom', svojim osloncem, tvrdi kako je tada čuo "ogroman zveket na drvenim stubama" prije nego što je pronašao Dianu. Uvjeren je kako je glumila prevrtanje od boli i cijeli događaj. Burrell je rekao da je Diana to učinila zato što je "željela pozornost", ali isto tako je dodao kako nikad ne bi naudila svojoj djeci. Incident na imanju Sandringham prvi put je izbio na vidjelo 1992. godine kad je kraljevski biograf Andrew Morton otkrio da je to učinila u očajničkom pokušaju da prisili princa Charlesa "da je sluša".

Princeza Diana i princ Charles vjenčali su se u crkvi sv. Pavla u srpnju 1981. - a princ William je rođen 11 mjeseci kasnije. Njihov je brak bio pun optužbi za varanje prije nego što je Charles napokon priznao da je bio "nevjeran" 1994. godine. Par se razveo 1996. , a princeza je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu sljedeće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Lady Di compraba revistas eróticas a sus hijos? Presuntamente, la fallecida Diana de Gales solía comprar revistas de contenido erótico para sus hijos, los entonces adolescentes Guillermo y Harry. Esta revelación surgió en el documental "Serving the Royals: Inside the firm" que está en la plataforma Amazon Prime. Paul Burrell, exmayordmo de Diana, es quien hace estas revelaciones. “Diana me solía pedir que comprara revistas eróticas para sus hijos. Ella pensaba que era bueno que sus hijos vieran a otras damas”, señaló el exmayordmo. Añadió que Lady Di quería que sus hijos crecieran con una visión positiva del sexo opuesto. "Por este motivo normalmente me encargaba ir al quiosco de prensa a realizar este tipo de compras”. #ladydi #paulburrell #realeza #famosos #celebridades #dianadegales

Objavu dijeli Revista ajá😀🤗😆🤗🌎🌎🏔️ (@revista.aja)

No, koja je prava istina zapravo nikad nećemo saznati, zar ne?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme što? :O