Prvi 195 pregleda 28. travnja 2017.

Pripremite se za druženje s cool ekipom na Bundeku

Joomboos
Facebook/Joomboos

Jeste li spremni za novi cool meetup slavnih Youtubera? JoomBoosovci pripremaju chill&grill tulum za sve svoje fanove, ali i ludo natjecanje u grilanju u kojem će se svi zabavljati

YouTuberica Gloria Berger snima vlog s eventa Zagreb Chill&Grill i donosi ludilo 30. travnja u JoomBoos kutku. Gloria se školuje za kuharicu i sada je odlučila spojiti sve svoje interese u jedan cool vlog. Dovest će svojih pet prijatelja iz škole i održati kuharsko natjecanje. Pomoći će i mentori iz kuharske škole koji će dva tima naučiti sve o grilanju i odabiru mesa te o pripremi. Mlada ekipa pokazat će svoju kretivnost i znanje koje su naučili u školi. Natjecanje je puno ludih iznenađenja, meniji će biti spremni, a ekipa će po broju na papiriću odabrati jelo koje će morati spremati. 

Naravno da se Gloria kao buduća kuharica i već slavna youtuberica pobrinula da se cijela ekipa ludo zabavlja. Prijatelji iz škole davat će tips & tricks svojim timovima kako najbolje pripremiti meso i povrće. Tim koji bude lošiji morat će na kraju oribati roštilj.

 

Najveći tulum u gradu neće propustiti ni svi ostali JoomBoosovci. Cijela ekipa dolaziti papati, chilat i grilat. Producenti Joža i Dominik, koji zajedno teže više od 200 kila, bit će stručni žiri uz jednog fana. Zabava počinje u 15.00, a natjecanje u 16.00 sati pa svi dođite i naučite male trikove velikih majstora! Upad je besplatan.

Tvoja reakcija?