Prvi Potres na Banovini 616 pregleda 31. prosinca 2020.

Prizori koji slamaju: Životinje čekaju svoje vlasnike...

Sanjin Strukic/PIXSELL

Tužni prizori...

Prizori koji ovih dana stižu iz Petrinje, Siska i okolice, nakon razornog potresa od 6.2 po Richteru, slamaju srce. Ljudi koji su izgubili živote, porušene zgrade i kuće, grad koji više ne izgleda kao grad...i kućni ljubimci koji ispred razrušenih kuća čekaju svoje vlasnike, ni ne znajući da su oni u ovom razornom potresu izgubili život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografija psića Mile Jurkovića (62), koji je poginuo u ruševinama nakon što se njegova kuća u Majskim Poljanama srušila do temelja, obišla je svijet, a on je cijelog dana i cijele noći ispred srušene kuće čekao svog vlasnika i nadao se da će se ipak nekako pojaviti...

Danas je stigla vijest da je psić udomljen i da po njega dolazi netko iz Pule, ali još su brojne životinje u veoma groznoj situaciji. Ostali su bez svojih domova, bez svega što su imale, a za nekim se kućnim ljubimcima i dalje traga. 

 | Autor: Facebook Facebook

Dino Kovačević iz Petrinje tako već danima traži svog psa Hachija, a ako ste ga vidjeli ili znate bilo kakvu informaciju o njemu, javite se brojeve: 0996721765 (Dino), 0915030475 ili u ovu Facebook grupu.

Tvoja reakcija?