Prvi 829 pregleda 04. prosinca 2022.

'Prljavi ples' dobiva nastavak. Vraćaju se neki originalni likovi

dirtydancingmovie/Instagram

Obožavani filmski klasik 'Prljavi ples' izašao je prije više od trideset godina, a sada su o njegovom nastavku otkrivene i neke nove informacije

Nastavak filma 'Prljavi ples' najavljen je još 2020. godine, a sada su o njemu izašli i neki detalji te vrijeme kada bi on mogao stići u kina.

Kako piše Miss7, nastavak će se zvati baš kao i originalni film - 'Prljavi ples', a vrlo brzo kreće u produkciju te se svi nadaju da će se premijera održati već 2024. godine. 

Osim okvirnog vremena izlaska ovog filma, znamo i da će se, u svoju originalnu ulogu, vratiti i glavna glumica Jennifer Gray koja je utjelovila lik Frances 'Baby' Houseman, a također će preuzeti i ulogu izvršne producentice. 

Redatelj filma bit će Jonathan Levine koji je zaslužan i za film 'Zavedi me ako možeš'. 

"Premda je originalni 'Prljavi ples' oduvijek bio jedan od mojih omiljenih filmova, nikad nisam zamišljao da ću režirati njegov nastavak", rekao je Levine u izjavi za medije.

"Pišući scenarij, zaljubio sam se u likove (nove i stare), svijet Catskillsa iz 1990-ih, New York i glazbu koja će se kretati od pjesama iz originalnog filma do hip-hopa iz 90-ih. Jedva čekam surađivati s Jennifer kako bih ovu prekrasnu priču o ljetu, romantici i plesu prenio generaciji novih obožavatelja. A onima dugogodišnjim, obećavam da vam nećemo uništiti djetinjstvo. Zadatku ćemo pristupiti sofisticirano, ambiciozno i prije svega s ljubavlju", dodao je Levine.

S obzirom na to da će se Jennifer Gray vratiti u svoju originalnu ulogu, svi se pitaju što će biti s likom Johnnyja Castlea čiju je ulogu utjelovio glumac Patrick Swayze koji je 2009. godine preminuo od raka štitnjače.

Kako piše Variety, njegova uloga najvjerojatnije neće biti zamijenjena nekim drugim glumcem već će mu se, kroz film, odati počast o čemu su tvorci filma već počeli razgovarati s njegovom obitelji.

Jedva čekamo pogledati ovaj nastavak!

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?