Prvi 1385 pregleda 29. studenoga 2021.

Probali sarmu za 50 i 18 kn: 'Ovo je prekiselo, katastrofa!'

joomboos

U novoj epizodi serijala 'Skupo vs. jeftino', naši influenceri Stella Smajić, Mattia Leonardelli, Raf the child i Andrea Pacadi isprobavali su sarme i procjenjivali koja je najskuplja, a koja najjeftinija

"Meni se čini da ovdje ima više kupusa nego mesa. Isuse Kriste, šta je ovo?", rekla je naša influencerica Stella Smajić dok je načinjala sarmu koju je morala ocijeniti u novoj epizodi JoomBoosovog serijala 'Skupo vs. jeftino'. 

U ovoj epizodi isprobavanja i ocjenjivanja sarmi iz nekoliko zagrebačkih restorana i zalogajnica, Stelli su se pridružili još i Mattia Leonardelli, Andrea Pacadi te Rafaela poznatija kao Raf The Child. 

"Ne sviđa mi se kako ovo izgleda, uopće", rekla je Stella dok je, s ne baš oduševljenim izrazom lica, rastvarala kupus kako bi došla do mesa. Ona nije bila prva koja je kušala samo meso jer, ona baš kao i ostali, ne podnosi kiseli kupus. 

"Hejtat ćete me svi, ja vam moram skinuti ovo, ja ne volim zelje", dodala je Raf. 

"Ovo je katastrofa isto. Ovo je tako kiselo, kao da jedem kisele bombone", rekao je Mattia koji je bio apsolutno zgrožen jednom od sarmi.

"Hajmo se baciti na ovu za koju nemam pojma što je... Za tu mislim da je najjeftinija i mislim da je možda nekih 20 kuna", zaključila je Andrea. Njena procjena je bila gotovo pa točna jer sarma o kojoj govori košta 18 kuna. Najskuplja, s druge strane, košta oko 50 kuna i ta ih je ipak i mnogo više oduševila te opravdala visoku cijenu.

 | Autor: joomboos joomboos Kako su naši influenceri reagirali na ostale sarme i kojoj su dali najbolju, a kojoj najgoru ocjenu, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?