Prvi 674 pregleda 13. srpnja 2020.

Probudi svoju divlju stranu u ludom, plesnom izazovu!

Davor Puklavec /pixsell/canva

Prijavi se na najcool plesni izazov, otpleši nešto na ludo divlje ritmove, otkrij 'Koji je tvoj ljubavni zov', a onda možeš osvojiti i super nagrade!

Kako možeš ovo ljeto učiniti još uzbudljivijim i genijalnijim? Pa tako da se prijaviš na najcool plesni izazov koji smo napravili u suradnji s Axe Hrvatska, a sve što trebaš je otplesati nešto divlje, pokazati svoj način zavođenja plesom, a možeš osvojiti brutalno dobre AXE WILD poklone!

Snimi divlji ples za TikTok

via GIPHY

Luciano Plazibat otplesat će nekoliko zanimljivih plesova i koreografija na nekoliko različitih 'zvukova i pjesama divljine', a na tebi je da probaš iskoristiti te iste zvukove kako bi i sam ili sama osmislio/osmislila neku divlju koreografiju.

Prvo moraš pratiti JoomBoos TikTok, gdje ćemo objaviti Lucianove plesove, a zatim ti trebaš iskoristiti neki od zvukova koje smo mi koristili i na njih nešto otplesati. Kad to napraviš, objavi video na TikToku - i budi što je moguće kreativniji/kreativnija!

 | Autor:

Oni koji pokažu svoj 'ljubavni zov' i otplešu najcool i najluđe plesove, osvojit će posebne AXE WILD poklon pakete koji će vam cijelo ljeto biti saveznik u zavođenju na plaži, na moru, na kopnu, uz bazen ili na vrućini gradskog asfalta.

Tko je spreman prihvatiti ovaj plesni izazov i probuditi svoju divlju stranu? Ako se posebno istakneš plesom, objavit ćemo tvoj video i na posebnoj microsite stranici! Prati nas na micrositeu i igraj se!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:

Možda te zanima... Pravila nagradnog natječaja '#bewild izazov na TikTOku'

Ovaj članak napravljen je u suradnji s brendom Axe Hrvatska po najvišim standardima JoomBoos native studija.

Tvoja reakcija?