Prvi 10113 pregleda 19. listopada 2022.

Pronađene su influencerice Anđela i Nađa

Anđela Đorđević, Nađa Đorđević/Instagram/Canva

Srpske influencerice Anđela i Nađa Đorđević te njihova mama Tina i rođakinja Marija za koje se jučer smatralo da su nestale u Parizu, pronađene su žive i zdrave

O sretnom završetku potrage, javnost je obavijestio Anđelin i Nađin tata Zoran koji je iznio i detalje 'nestanka'. Naime, kako piše Kurir, njihov tata je ispričao kako su one odlučile napustiti obitelj, odnosno napustiti njega. 

"Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Javile su se mom bratu i rekle su da su napustile mene. Kao i svaka obitelj, i mi smo imali probleme. Iskreno, nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam s njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni i ne mogu ih dobiti. Pokušao sam ih pronaći i preko njihovih prijatelja, ali su isključile lokaciju", rekao je Zoran.

Zoran je dodao da je, bez obzira na sve, njemu najvažnije da su djevojke žive i zdrave.

"Rekle su da su žive i zdrave, ali da više ne žele živjeti sa mnom. Nisam imao što za reći. Cijeli dan sam ih tražio... Molim Boga da su žive i zdrave, a to što ne žele živjeti sa mnom, nema veze. Zašto je to tako? Ne znam. Vrijeme će proći i valjda će se javiti", ispričao je.

Podsjećamo, Anđela i Nađa su dvije sestre iz Požarevca u Srbiji koje žive u Parizu i dominiraju balkanskom YouTube scenom. U središte pažnje došle su kada su izbacile pjesmu 'Ola Ole' koju je poprilično iskritizirao YouTuber Baka Prase.
 

Tvoja reakcija?