Prvi 1605 pregleda 20. rujna 2021.

Pronađeno je tijelo nestale youtuberice Gabby Petito?

GabbyPetito/Instagram

Nakon što je krajem kolovoza svijet obišla vijest da je američka youtuberica Gabby Petito nestala, sada se vjeruje da je pronađeno njeno tijelo

Američka youtuberica Gabby Petito nestala je krajem kolovoza ove godine, a jučer je na području njenog nestanka pronađeno tijelo za koje se sumnja da je njeno, piše Her. Vlasti su pretraživale područje Nacionalnog parka Wyoming gdje je Gabby zadnji put viđena sa svojim zaručnikom Brianom Laundriem. 

Uzrok smrti još nije potvrđen, ali Laundri je glavni sumnjivac i još uvijek odbija razgovor s policijom te je, tijekom vikenda, pobjegao iz svog doma u Floridi. Gabby i Brian su se, početkom ljeta, zaputili na putovanje diljem Amerike, a 12. kolovoza njihov automobil je zaustavljen nakon što je bilo očigledno da se par svađa tijekom vožnje. Kamera na tijelu policajca snimila je kako Gabby plače tijekom razgovora. 

Zadnji kontakt sa svojim roditeljima, Gabby je imala krajem kolovoza u Nacionalnom parku Grand Teton, a Brian se 1. rujna vratio kući sam i od onda odbija bilo kakvu suradnju.

"Dotaknula je svijet", napisao je na Twitteru Gabbyn otac Joseph i na taj joj je način odao počast.

Vlasti još moraju potvrditi da ovo tijelo zaista pripada Gabby, ali za sada ono prilično odgovara opisu koji je bio predan policiji tijekom potrage. 

Tvoja reakcija?