Prvi 1198 pregleda 01. ožujka 2017.

Prošlo je 20 godina! Ovako danas izgledaju glumci iz 'Titanica'

Kate Winslet
Facebook/Pixsell

Nekih nažalost više nema s nama, neki se drže odlično, a neki izgledaju potpuno drukčije

U studenom 1997. snimljen je film o potopu 'Titanica' i jednoj od omiljenih filmskih ljubavnih priča. Ovako postava filma danas izgleda:

Leonardo DiCaprio - Jack Dawson

Svi znaju gdje je Leonardo DiCaprio danas. Glumac koji je najslavniji od cijele postave u međuvremenu je glumio u velikom broju filmskih hitova, a nagrađen je i Oscarom za ulogu u filmu 'The Revenant'. Ipak, uvijek ćemo ga se rado prisjetiti kao zgodnog Jacka koji je Rose naučio kako živjeti punim plućima, a njoj vjerojatno nikad nećemo oprostiti što se nije malo pomaknula na komadu drva na kojem su plutali...

Leonardo DiCaprio | Autor: Facebook/Pixsell Facebook/Pixsell

 

Kate Winslet - Rose DeWitt Bukater

Kate Winslet bila je i ostala prekrasna, i danas aktivno glumi u kazalištu i na velikim ekranima. Nakon 'Titanica' nastavila je s uspjehom, glumila u 'Revolutionary Road' ( u kojem joj je Leo opet bio partner), a osvojila je i Oscara za ulogu u 'The Reader'. Jedna je od rijetkih glumica (i glumaca) koje se mogu pohvaliti da imaju EGOT - Emmy, Grammy, Oscara i Tony. Svaka čast Rose, ali stvarno je bilo mjesta za oboje.

Kate Winslet | Autor: Facebook/Pixsell Facebook/Pixsell

 

Billy Zane - Caledon "Cal" Hockley

Lik kojeg smo voljeli mrziti u 'Titanicu' simbolizirao je sve ono što nije valjalo sa svijetom onda, a ne valja ni danas. Samoljubljivi snob, kojem je Rose bila samo još jedan od 'uspjeha', od starta nije imao šanse - svi smo bili presretni kada ga je na kraju izbjegla. Ah, taj život! Glumac Billy Zane je od tada još poslvonih uspjeha (i sve manje kose), uključujući od kritike hvaljen 'The Believer'.

Billy Zane | Autor: Instagram/Facebook Instagram/Facebook

 

Frances Fisher - Ruth DeWitt Bukater

Ni mamu od mlade Rose nismo voljeli, ali nismo je ni mrzili. Možda smo je najviše žalili jer je bila zatočena u normama postavljenima od društva, zbog kojih je bila spremna i žrtvovati sreću vlastite kćerke. 

Frances Fisher je kasnije nastavila glumiti snažne žene u filmovima poput 'True Crime', 'House of Sand and Fog', 'Laws of Attraction', 'The Kingdom' i 'The Lincoln Lawyer'. U 2015. je igrala ponovno majku, i to Ryanu Reynoldsu u 'Woman in Gold'. 

Frances Fisher | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

Kathy Bates - Molly Brown

Možda je santa mogla potopiti Titanic, ali nitko nije mogao potopiti Molly Brown! Kada je igrala simpatičnu Molly, Kathy Bates već je bila zvijezda - a i nakon toga je nastavila punom parom. 'Six Feet Under', 'Annie', 'The Office', 'American Horror Story' samo su neki od uspjeha koje nastavlja nizati.

Kathy Bates | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

Bill Paxton - Brock Lovett

Bill Paxton preminuo je prije 5 dana, i ostavio svoje kolege u nevjerici - publika će ga pamtiti kao simpatičnog Brocka iz 'Titanica', a nakon uspjeha u tom filmu, sudjelovao je u brojnim projektima na malim ekranima. Glumac je preminuo u 61. godini od komplikacija nakon operacije srca.

Bill Paxton | Autor: Facebook/Pixsell Facebook/Pixsell

 

Suzy Amis - Lizzy Calvert

Suzy Amis, koja je u filmu igrala Lizzy koja je istraživala pozadinu ljubavne i životne priče njene bake. Na snimanju 'Titanica' upoznala je redatelja Jamesa Camerona za kojeg se i udala, a glumu je zamijenila aktivizmom.

Suzy Amis | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

David Warner - Spicer Lovejoy

Prije 'Titanica', David Warner je imao dugu i uspješnu kazališnu i filmsku karijeru, koju je poslije nastavio na televiziji - ali mi ćemo ga zauvijek pamtiti kao čovjeka koji je Jacka nemilosrdno vezao lisicama za onu cijev.

David Warner | Autor: Instagram/DavidWarnerOfficial Instagram/DavidWarnerOfficial

 

Victor Garber - Thomas Andrews

Garber je nakon 'Titanica' (u redu je inžinjeru, opraštamo vam) surađivao s Kathy Bates u 'Annie', igrao je Jacka Bristowa u 'Alias', a danas je najpoznatiji njegov rad u 'Flashu' i DC-jevim 'Legends of Tomorrow'.

Victor Garber | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

Bernard Hill - Captain Edward James Smith

Hill je nakon 'Titanica' najviše zapamćen po ulozi kralja Theodena u trilogiji 'The Lord of the Rings', a neko vrijeme je razmatran i za ulogu Gandalfa. U posljednje vrijeme glumi u serijama poput 'From Here to There', 'Hope and Wire', 'Wolf Hall'...

Bernard Hill | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

Danny Nucci - Fabrizio

Nećete vjerovati, ali simpatični Fabrizio je zapravo Austrijanac, a ne Talijan. Danny Nucci koji je igrao Jackovog prijatelja, danas više radi na televiziji, i pojavljivao se u popularnim serijama poput 'Arrow', 'NCIS', 'CSI: Miami'...

Danny Nucci | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

Gloria Stuart - Starija Rose

Karijera Glorije Stuart trajala je 70 zanimljivih godina, a glumial je u kazalištu i na filmu. Za ulogu starije Rose bila je nominirana za Oscara za najbolju sporednu ulogu, s 87 godina tada, što ju je činilo najstarijom osobom nominiranom za prestižnu nagradu. Zadnja uloga je bila u 'Land od Plenty', a preminula je 2010. u stotoj godini.

Gloria Stuart | Autor: Instagram/Pixsell Instagram/Pixsell

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?