Prvi 620 pregleda 11. svibnja 2021.

Provjerite jeste li baš vi osvojili Huawei FreeBuds 4i!

emica elvedji/pixsell

Nagradni natječaj 'Zapleši s xniks2x', koji je Huawei organizirao s JoomBoosovom influencericom Nikom Pavičić, i službeno je zatvoren. Nika i JoomBoos tim odabrali su 20 sretnika koji osvajaju najcool bežične slušalice na tržištu trenutno - Huawei FreeBuds 4i!

Nakon brojnih prijava, zabavnih TikTokova i zanimljivih dueta na 'Nikin ples', xniks2x imala je jako težak i izazovan zadatak. Morala je odabrati 20 najkreativnijih dueta na pjesmu 'Backyard Boy', a svih tih 20 najkreativnijih sretnika osvaja najnoviju inovaciju iz Huawei ponude - vrhunske FreeBuds 4i slušalice.

Provjeri komentare ispod TikToka; možda si baš ti osvojio ili osvojila precool Huawei FreeBuds 4i slušalice!

Ali, kako ćeš znati jesi li baš ti osvojio ili osvojila Huawei FreeBuds 4i slušalice? Provjeri komentare ispod svog TikTok videa, onog videa u kojem si duetao ili duetala Nikin ples! Ako ondje pronađeš JoomBoosov komentar, to znači da si ti jedan od dobitnika ovih brutalnih slušalica. Jeeeej!

@iksniks2iks

Ekipa, 20 Huawei FreeBuds 4i sluški na dar. Duetaj ovaj video uz ##HuaweiNika i ##FreeBuds4i i osvoji! Sve o igri i sluškama na Huawei Forumu. Sretno!🥳

♬ original sound - iksniks2iks

Ove genijalne bežične slušalice će vas oduševiti baterijom koja traje duuuugo dugo, savršeno čistim zvukom koji blokira sve one nepoželjne šumove oko vas te ostalim WOW karakteristikama! Xniks2x i JoomBoosovac Svenky već su ih isprobali i slažu se da su nešto najbolje što su u posljednje vrijeme vidjeli, probali i imali!

Zašto su Huawei FreeBuds 4i slušalice tako posebne? 

"Huawei FreeBuds 4i slušalice su moj vjerni suputnik u svim poslovnim obavezama i obavezama na faksu koje imam. Super je što imaju i opciju koja poništava buku, pa mogu razgovarati i obavljati poslovne razgovore čak i u hodu, dok negdje idem, dok putujem na otvorenom, a da mi ne smetaju nikakvu okolni zvukovi", ispričala je xniks2x. I njezin kolega, JoomBoosovac Svenky, oduševljen je svim njihovim performansama!

"Ja često koristim i nosim slušalice kad montiram video, a to može potrajati i po nekoliko sati. Inače me od nekih slušalica znaju boljeti uši nakon toliko sati montaže, ali to nije slučaj uz ove predobre Huawei FreeBuds 4i slušalice! Također, meni je super što aktivno poništavaju buku oko vas kad ih stavite, pa može netko oko mene kuhati, prati veš, čistiti, usisavati, ja neću ništa čuti i ništa me neće ometati", objasnio je Svenky.

Dolaze u dvije boje, ugodne su za nošenje i baterija im jako dugo traje

Dolaze u dvije cool boje, a od njih vas neće boljeti uši Huawei FreeBuds 4i slušalice dolaze u dvije boje; crnoj i bijeloj te sa sjajnim, modernim dizajnom. Ovalno kućište za punjenje kompaktno je i osvježavajuće originalnog dizajna, a njegove linije i finiš daju moderan, istaknut izgled. 

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

A ona neugodnost nakon sati i sati nošenja i slušanja glazbe? Uz ove slušalice toga neće biti. Naime, FreeBuds 4i ergonomski je dizajniran za stabilno i čvrsto prianjanje. Iznimno lagane slušalice znatno smanjuju pritisak koji osjećate čak i nakon dugih sati korištenja pa ih možete nositi doslovno cijeli dan te se i dalje osjećati udobno.

Senzori u Huawei FreeBuds 4i slušalicama aktivno otkrivaju i smanjuju ambijentalnu buku. Dakle, gdje god krenete, možete čuti samo ono što želite; omiljenu glazbu i ništa više te tako poništiti buku oko sebe. No, super je stvar i to da ne morate skidati slušalice da biste lako komunicirali s drugima. Samo pritisnite slušalicu i povucite prema dolje da biste prešli u Awareness mode za lakši i jednostavniji razgovor i komunikaciju. Genijalno.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Ove slušalice imaju izvanrednu izdržljivost baterije, što je mnogima posebno važno. Potpuno napunjene mogu reproducirati glazbu i do deset sati, a vodeća tehnologija brzog punjenja omogućuje 4-satno slušanje glazbe, ili što god željeli slušati, u samo 10 minuta punjenja. Odlična funkcija za sve koji su uvijek u žurbi.

Sve informacije o Huawei proizvodima te Huawei zajednici pronađite na forumu.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Tvoja reakcija?