Prvi 412 pregleda 10. studenoga 2023.

Prva epizoda je vani: "Drvo piliš pilom, ne noktima!"

Matija Habljak/PIXSELL

Prva epizoda novog showa "JoomBoos na selu" je napokon ugledala svjetlo dana

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda novog serijala 'JoomBoos na selu' u kojem pratimo avanture Erika, Perice, Patrika, Karle Lucije, Petre i Tene, influencera koji su se upustili u avanturu života zvanu život na selu. Kako su se snašli u seoskom životu i poslovima koje on nosi, pogledajte već danas.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

Prvu epizodu otvorio je Alen Žigić, voditelj ovogodišnje sezone showa koji nam je predstavio parove: Erik i Petra, Perica i Karla Lucija te Patrik i Tena. Nakon upoznavanja s onime što ih čeka u ovom serijelu, rano buđenje, jedan fizički, jedan usmeni izazov, kandidati su iznijeli svoja predviđanja oko pobjednika. Očekivano, svaki je par samouvjerno rekao da će baš oni biti dobitnici glavne nagrade.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Dan su započeli lakšim zadatakom - 'green/red flag' igrom. Alen im je u ovoj igri čitao tvrdnje na koje su trebali odgovarati podizanjem zastavica - u zelenoj boji ako se slažu ili pak u crvenoj, ako se ne slažu s pročitanom izjavom. U ovoj su igri pokazali koliko se dobro poznaju i koliko slično ili različito razmišljaju.

Kao najbolji, odnosno, najsuglasniji par su se pokazali Petra i Erik koji su najviše puta podignuli jednake zastavice.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Drugi, fizički, izazov je u prvoj epizodi bilo zajedničko piljenje drva. U ovom su zadatku morali pokazati svoj timski duh i koliko dobro funkcioniraju kao par. 

Par koji zadatak obavi u najkraćem roku, osvaja najveći broj bodova. Kao posebna gošća, pridružila im se simpatična 'strina Dora', žena koja je cijeli svoj život provela na selu pa ih je mogla najbolje savjetovati. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Nogu morate staviti na ovu gredu kako biste bili uspješniji i brži", rekla im je gospođa Dora.

Iz ovog izazova su kao apsolutni pobjednici izašli Perica i Karla Lucija, nešto sporiji su bili Patrik i Tena, dok su Erik i Petra imali najslabije vrijeme u ovom zadatku.

Nakon mukotrpnih izazova, naši su se kandidati okrijepili namirnicama iz Lidlove ponude 'Okusi zavičaja'.

 

Tvoja reakcija?