Prvi 443 pregleda 05. kolovoza 2021.

Prva epizoda novih 'Teinih dnevnika' napokon ja vani!

Upravo je objavljena prva epizoda nove, dugo iščekivane sezone serije 'Teini dnevnici'. Nagrađivana JoomBoos serija prošle je godine oduševila milijune obožavatelja, a Tea i društvo sad se vraćaju s novim avanturama

Nakon više od 7,3 milijuna pregleda, čak dvije prestižne nagrade na Native Advertising Awards dodjeli te više od 441 tisuće genzeovaca koji su pregledali sve epizode prve sezone, stigle su nove zgode i nezgode likova iz 'Teinih dnevnika'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva epizoda nagrađivane JoomBoosove serije izašla je upravo na JoomBoos YouTube kanalu i ostalim platformama, a donosi - pa, ništa novoga? Osim što se Tea na početku serije nalazi u ordinaciji i nitko ne zna zašto plače na klupi dok je tješi prijatelj Marko, i osim novog lika Penelope iz Europskog parlamenta, koju igra Mila Elegović, stvari u Teinoj školi prilično su dobre.

 | Autor:

Više se nitko ne svađa, svi su odjednom počeli pisati dnevnike, ali na kraju epizode publiku, ali i same likove, čeka neugodna i neočekivana vijest od omiljenog profesora Buljubašića. Njega u seriji, inače, igra Igor Barberić, poznato lice s domaće scene koji je ujedno i kreator, scenarist i redatelj serije 'Teini dnevnici'. 

 | Autor:

"I u ovoj sezoni se vraćam u ulozi profesora Buljubašića, ali minimalno. S njim je sve okej, on i Tea su si dobri, pa je bilo nekako logično da on mora 'letjeti' van. Šalim se, naravno... Ali, da, u ovoj sezoni Buljubašić postoji, ali ne smijem vam puno toga reći o tome što se s njime događa, jer bi vam prerano otkrio previše o radnji serije", govori nam Barberić.

 | Autor:

Osim neobičnih događaja s Buljubašićem, u novoj sezoni drugačije je i to što ovoga puta pratimo više radnji o nekoliko likova unutar epizoda, objašnjava nam Barberić i priznaje da nije očekivao kako će serije biti najgledanija teen serija u regiji, ali mu je, naravno, drago zbog svega.

"Nikad previše ne kalkuliram kad je umjetnost u pitanju. Jer, kad kalkulacija uđe u igru, umjetnost gubi, odnosno, ona je potpuno suprotna od umjetnosti. Ali, naravno da je svaki uspjeh dodatan ukras onome što radite i sretan sam, ali nije mi uspjeh ultimativni cilj", govori.

 | Autor:

Fokus u novoj sezoni možda će, uz teen publiku, privući još i više 'starije' publike, smatra Barberić. Jer, u središtu radnje događaji su u srednjoj školi koji nas često obilježe i za cijeli život pa ih na neki način živimo i kad odrastemo.

 | Autor:

Kakvi vas sve zapleti i raspleti očekuju u prvoj epizodi nove sezone JoomBoosove uspješnice gledajte upravo ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu i Oriđiđi Videoteci, a nove epizode pratite svakog četvrtka u 12:00 sati na svim JoomBoos platformama.

 | Autor:

Tvoja reakcija?