Prvi RAP CAMP 446 pregleda 31. listopada 2019.

Prva epizoda Rap Campa je vani: Krenuo je spektakl!

Luka Stanzl/Pixsell

"Ovo je početak nečeg novog, lijepog i velikog. Dug je put, ali samo za jednog ima mjesto da bude prvi", rekao je kandidatima Stoka na upoznavanju u prvoj epizodi.

Najveći rap spektakl u regiji - Rap Camp - i službeno je počeo! Izašla je prva epizoda u kojoj su suci Stoka, Fil Tilen i Raay odabrali 12 kandidata. Traži se samo jedno: Nova reperska zvijezda!

Pogledajte video:

Poznati hrvatski reper Marin Ivanović Stoka je kandidatima na početku natjecanja objasnio kako im neće biti lako.

"Neću vas lagati, slijedi šest tjedana mukotrpnog rada. Slušajte žiri, dajte sve od sebe da se publici predstavite u najboljem svijetlu. Budite pristojni jer ovo će vam možda promijeniti živote", poručio je kandidatima Stoka.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Uz mentore, u prvoj se epizodi pojavljuju i druga poznata imena; popularni glazbenik Stefan Đurić Rasta, youtuberske zvijezde Ela Jerković i Baka prase, a voditeljica je talentirana slovenska pjevačica Nika Zorjan.

Rap Camp je novi YouTube talent show u kojem JoomBoos traži rap zvijezdu. Iz tjedna u tjedan, kandidati će prolaziti zadane izazove. Na kraju epizode svaki tim napušta po jedan kandidat, sve dok ne ostane troje najboljih. Njih troje borit će se za pobjedu na velikom live eventu u Zagrebu, u prosincu ove godine.

Pobjednik kući neće otići praznih ruku jer ga čeka ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, snimanje tri video hita i pobjednička statua.

Pobijediti može samo jedan, a tko će to biti saznajte gledajući show svaki četvrtak u 12 sati na JoomBoos kanalu.

Ovdje pogledajte novi video!

 | Autor:
 

Tvoja reakcija?