Prvi 193 pregleda 13. studenoga 2019.

Prvi serijal s našim reperima: Kukus, Krešo Bengalka...

Luka Stanzl/Pixsell

U novom hip-hop serijalu kojeg možete gledati od petka na YouTube kanalu 24sata gostuju najveće hip-hop zvijezde 90-ih, ali i današnjice.

Serijal Takeover posvetili smo domaćoj hip-hop sceni koja već godinama ulazi u mainstream. Pioniri su svakako duo Tram 11. Na scenu su stupili 1996. godine, a njihove hitove pjevaju i današnji klinci što se najbolje moglo vidjeti na njihovom povratničkom koncertu 2017. godine u Domu sportova nakon 14 godina izbivanja sa scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Target i General Woo gostuju i u Takeoveru. U petak u podne na YouTube kanalu 24sata izlazi prva epizoda u kojoj su izveli pjesmu ‘Kaj ima lima’.  U Takeoveru su komentirali i aktualnosti poput, je li Ava Karabatić dobra kandidatkinja za predsjednicu, što misle o društvenoj mreži za upoznavanje Tinder i kako reagiraju kad čuju aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kad pjeva.

Takeover počinje u petak

 | Autor: Marin Tironi/Pixsell Marin Tironi/Pixsell

No, na sceni su i neki novi 'klinci' poput zagrebačke trap grupe Kukus i splitskog repera Kreše Bengalke. Oni su dobili zadatak ocijeniti rime svojih kolega poput Fil Tilena, Bake Prase, Chode, TBF-a, El Bahatteeja...

Prvu epizodi hip-hop serijala pogledajte na YouTube kanalu 24sata u petak u podne. 

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?