Prvi 714 pregleda 03. svibnja 2021.

Prvi talk show iz kreveta: Stiže Petrin 'Pidžama Talks'!

Luka Stanzl/PIXSELL

Na JoomBoos ovog petka stiže novi, vrlo poseban serijal u kojem će SaamoPetraa ugostiti zanimljive i dobro poznate goste i s njima razgovarati o svemu i svačemu - u pidžamama

Kako to izgleda kad se zvijezde skroz opuste, navuku omiljenu pidžamu i odjeću 'za po doma', zavale se u udoban krevet i krenu pričati o svojim najvećim strastima, tajnama i ostalim aktualnostima?

Prvi gost je Fran Lauš

Baš to možete otkriti u novom JoomBoos showu 'Pidžama talks' koji će voditi JoomBoosovka SaamoPetraa. Prva epizoda izlazi na JoomBoos YouTube kanalu u petak točno u podne, a prvi Petrin gost je youtuber i fitness influencer, Fran Lauš.

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Već se dugo, dugo šuška da su Petra i Fran u vezi, ili su bili u vezi, ili će biti u vezi. A sva ta šuškanja njih su dvoje sada napokon odlučili razriješiti i odgovoriti na neka jako sočna i zanimljiva pitanja o njihovom odnosu. Jesu li stvarno skupa ili su ipak samo prijatelji te još dosta zanimljivih detalja saznat ćete u prvoj epizodi 'Pidžama talksa'...

Ovo nije još jedan običan show...

Ovo neće biti običan show, nego totalno poseban, pink, ležeran, opušten. I apsolutno sve scene sa svim domaćim zvijezdama koje će Petra ugostiti u ovoj emisiji snimljene su na krevetu. Kauč je tako precijenjen...

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Scenski će tema svake epizoda biti Petrin ružičasti svijet, a sa svojim će gostima, poznatim youtuberima, tiktokerima i influencerima, razgovarati o njihovim životima, novim projektima, nikad ispričanim tajnama i svemu onome što publiku najviše zanima. 

U svakoj epizodi pojavit će se i jedan skroz neobičan zeko, Tomo. Ali, o njemu vam nećemo još mnogo toga otkrivati. Najbolje da ga jednostavno sami upoznate već ovog petka.

Gledajte nas svakog petka u podne

 | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Luka Stanzl/PIXSELL

Koga će Petra sve ugostiti, osim Frana Lauša te kako izgleda dosad najzabavniji YouTube talk show na JoomBoosu, pratite svakog petka u 12:00 sati na svim JoomBoos platformama.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipmrav

    Volin 5-ru