Prvi 486 pregleda 18. svibnja 2019.

'Psihopat' napao youtubericu na snimanju serije

Na JoomBoos Youtube kanalu izašla je treća epizoda jednog od najpopularnijih serijala u regiji - Prank'd. Domaćin serijala, Magic Leon, ovog puta je 'zeznuo' youtubericu Petru.

U trećoj epizodi Prank'da Leonova žrtva bila je Petra. JoomBoos ekipa dobro ju je zeznula na setu serije Savršen spoj. Na čelu šale bila je producentica serije Antica Vulić i glumac koji je utjelovio 'psihopata' Toni Šestan.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Psihopat' je bio veoma uvjerljiv, a s Petrom se upoznao pod krinkom da je otac dječaka koji je njezin veliki obožavatelj. Nakon što je potpisala svoju knjigu, tražio ju je broj i postao napastan. 

 | Autor:

"Evo dat ću vam privatni mail pa ću vam odgovoriti" rekla je Petra i na taj način se pokušala spasiti od napasnika. 

Petra se tresla

Petra je pobjegla, a glumac je uvjerljivo išao za njom. Njezini kolege i prijatelji sa seta stali su u njezinu obranu. Na teren je izašla i policija jer nisu znali da je sve šala. 

Kako je sve izgledalo i kako je Petra reagirala kada je saznala da je sve to bila šala, pogledajte ovdje.


 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    znaci ja bih se prepala uzasno