Prvi 2713 pregleda 03. srpnja 2023.

Pun Mjesec u Jarcu: 3 znaka koje čeka uspješan dan!

Canva

Tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope za današnji dan, 3. srpnja, za vrijeme punog Mjeseca u Jarcu.

Mjesec se nalazi nasuprot Merkura i blizu Plutona u Jarcu. Stoga vam horoskop poručuje da se čuvate mjesečevih zabluda, posebno kada je u pitanju ljubav. Postoji velika vjerojatnost da ćete učiniti nešto zbog čega ćete sutra jako požaliti, stoga budite oprezni. Danas je također dobar dan i za brigu o sebi.

 | Autor: Canva Canva

Ovo su tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 3. srpnja 2023.:

Bik

Bikovi, ovaj dan može biti zaista povoljan i dobar za vas. No pazite da budete metodični i nemojte zanemarivati detalje. S Jupiterom i Uranom u Biku sada imate moćne prijatelje s vaše astrološke strane. Sve dok ste prizemljeni, nastavit ćete ubirati dobrobiti Jupiterove pozitivne energije. 

Ukoliko vam se učini kako je netko u vašoj okolini bezobziran ili se ne ponaša kako smatrate da se treba ponašati, nemojte ulaziti u beskorisne rasprave s njim. Pokušajte minimalizirati njegovu ulogu u vašem životu ili, ako je moguće, maknite se od njega.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Jarčevi, danas je vaš dan! Iskoristite ovu pozitivnu energiju i maksimalno iskoristite svoje vrijeme. Možete odabrati gdje se želite fokusirati. Ako želite nešto manifestirati, sada je vrijeme da to učinite! Unatoč dobrom danu, neki od vas će se prisjetiti stvari iz prošlosti i osjetit će stezanje u prsima. Nezacijeljene rane mogu neočekivano isplivati na površinu. 

Iskoristite snažnu energiju punog Mjeseca kako biste ostvarili svoje ciljeve bez dopuštanja da vas sputavaju sumnje, nesigurnosti i stara prtljaga. Ako se osjećate pozvanim, učinite danas jedno djelo milosrđa kako biste svemiru vratili pozitivnu energiju. Učinite ono što smatrate ispravnim.

 | Autor: Canva Canva

Blizanci

Blizanci, današnji dan će za vas biti miran i opušten. Ponekad nam treba samo dobar dan bez stresa i brige. Venera u Lavu danas je vaš prijatelj. Dakle, vaša interakcija s prijateljima i ljubavnim partnerom bit će poprilično dobra.

Mjesec u Jarcu nije jedan od vaših saveznika. Stoga se možete osjećati ograničeno i naći ćete se više u ulozi slušatelja nego govornika. Unatoč rutini, dan će biti predivan za vas koji ste roditelji i imate malu djecu kod kuće. Romantična večera također može učiniti čuda. Nemojte se prisiljavati da radite previše, već uživajte u vremenu koje vam je dano, piše YourTango.

Tvoja reakcija?