Prvi 1334 pregleda 28. kolovoza 2019.

Put iz noćne more: Youtuberi ispričali svoja iskustva

Josip Regovic/PIXSELL

Xniks2x je otputovala u Barcelonu gdje se njeno putovanje iz snova pretvorilo u laganu noćnu moru. Ništa bolje nije prošao ni Bruno Lukić koji je na početku maturalca doživio iznenađenje. Nije im lako!

Naša Nika Pavičić trenutno se nalazi u Barceloni na svom putovanju 'iz snova'. Iako ju je oduševila ljepota grada, suočila se sa stvarima koje su je neugodno iznenadile i to je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Rekli joj da je hotel pored plaže...

Niki je odmah na početku putovanja kasnio let, a kad je došla u Barcelonu su joj izgubili prtljagu. Najgore je to što su iz hotela, u kojem je odsjela, rekli da se nalaze pored plaže. Ispostavilo se da je to laž. Kao šlag na tortu pala je kiša, ali Nika je i dalje oduševljena ljepotama ovog predivnog, umjetničkog grada i odlučila je da joj ni ove katastrofe ne smiju uništiti put.

 | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

 | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube  | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

Bruno Lukić u avionu bez prijatelja

Bruno Lukić je, pak, trenutno na maturalcu, također u Španjolskoj, a i on je putem doživio neke neugodnosti.

Prvo je ponio toliko velik kofer na put da nije stao u prtljažnik, već ga je vozač morao staviti u autobus na stepenice. Kad je došao na aerodrom uslijedio je još jedan šok. Cijeli razred je dobio izmiješane karte za avion i nitko nije sjedio zajedno. Sjedili su s potpunim strancima.

 | Autor: brunolukic/Instagram brunolukic/Instagram  | Autor: brunolukic/Instagram brunolukic/Instagram  | Autor: brunolukic/Instagram brunolukic/Instagram

Unatoč malim nezgodama vjerujemo da će se Bruno i Nika sjajno zabaviti na putovanjima. Mi čekamo nove fotke iz predivnih gradova!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmeee jadni :O