Prvi RAP CAMP 546 pregleda 15. studenoga 2019.

Rap Camp: Evo tko ostaje u borbi za finale

Luka Stanzl/Pixsell

Do 12:00 sati ste mogli dati glas svojim favoritima iz timova 'Incident', 'Outsider' i 'TNTeam', a sad je vrijeme da saznate za koga ste najviše glasali.

Nakon što ste glasali za svoje Rap Camp favorite od jučer do danas u podne, nakon što su svi glasovi prebrojani, napokon možete saznati tko ostaje u borbi za finale i titulu najveće mlade rap zvijezde u Hrvatskoj.

Incident team

U Stokinom 'Incident' timu najviše su glasova publike osvojili su: Mijat Petar Tomić - Zijo Kalifata, Luka Prgić i Pavao Došen - Šen, koji je imao imunitet nakon pobjede u rap battleu u trećoj epizodi.

Iz 'Incident' teama, nažalost, ispao je Marko Dolić - Dvle, koji je osvojio najmanje vaših glasova.

Outsider team

U Fil Tilenovom 'Outsider' teamu najviše glasova osvojili su: Saša Stević - Fenksta, Filip Nakić - Naxy i Nikola Raspolić - Prikola te oni nastavljaju borbu za pobjedu i glavnu nagradu, ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita. 

Nažalost, najmanje je glasova osvojila jedina djevojka u ekipi, Warisa Lie.

TNTeam

Kandidati iz Raayjevog TNTeama koji su dobili najviše vaših glasova te nastavljaju svoju borbu za finale i pobjedu u Rap Campu su: Adrijan Šimunaj, Tino Katalinić i Dorian Begić, dok je najmanje glasova osvojio Emanuelle Cvek, koji, nažalost, ne nastavlja natjecanje.

Eto, sad znate kako ste glasali nakon treće epizode. Ako je ispao baš vaš favorit, potrudite se da tijekom sljedećeg glasovanja, već sljedećeg četvrtka, pozovete sve frendove i frendice da tom istom favoritu daju glas kako biste ga i dalje mogli gledati i pratiti u natjecanju!

Veliko finale - najveći hip-hop party u gradu

via GIPHY

Samo jedan je pobjednik, a tko će to biti saznat ćemo na finalnom eventu u Opera Clubu 15. prosinca!

Bit će to najveći hip-hop party u gradu, a ako još niste, požurite i ugrabite svoju ulaznicu po 'early bird' cijeni od 35 kuna putem Entrija. 

Tvoja reakcija?