Prvi 13410 pregleda 22. listopada 2020.

Rap Camp napokon kreće 5. studenog: Što vas sve čeka?

Josip Regovic/PIXSELL

Nakon što su zaključane prijave za drugu sezonu JoomBoosova originalnog talent showa 'Rap Camp', došlo je vrijeme da se pripremimo za sami show i spektakl koji nas ove godine očekuje! Jeste li spremni?

Spektakl 'Rap Camp' napokon kreće s emitiranjem 5. studenoga 2020. točno u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Tada ćemo već znati tko je ušao u natjecanje, kakvi su se sve rap talenti pojavili i javili ove godine te što ih sve očekuje s njihovim ovogodišnjim mentorima, Marinom Ivanovićem Stokom, Hiljsonom Mandelom i Fil Tilenom.

U drugoj sezoni podižemo ljestvicu 

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL

I u drugoj će sezoni, baš kao i u prvoj, biti tri tima pod vodstvom gore spomenuta tri mentora i hip-hop velikana, a u svakom će timu biti po četiri kandidata koji će se boriti za svoje mjesto unutar tima, pa onda i u cijeloj grupi - za pobjedu. 

Mentori Stoka, Hilja i Fil jako su uzbuđeni i jedva čekaju da krene nova sezona, a u novoj sezoni, tvrde, još više podižemo ljestvicu.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Prošla sezona je bila jako dobro gledana, a sad učimo na pogreškama. Siguran sam da ću ponovno pronaći dobru četvorku s kojom ću dobro i kvalitetno raditi u cijelom showu", uvjeren je Stoka.

Hilja, pak, od showa očekuje 'pravi dernek' i želi da se svi jako dobro zabave, ali i jako puno nauče ove godine.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Očekujem pravi dernek ove sezone i jedva čekam da krenemo raditi. Mogu vam reći da stiže još svježe krvi i da će biti jako zabavno", objasnio je Hiljson.

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL

Ni Fil Tilen ne skriva oduševljenjem što će i ove godine ponovno raditi s vrhunskim mladim glazbenicima, a ponajviše se nada onima koji su izuzetno fokusirani na hip-hop i znaju u kojem smjeru žele graditi svoju karijeru.

"U mom će timu taktika biti isključivo rad. Ove sezone cilj nam je pronaći nove rap talente i pružiti im šansu da zablistaju na sceni. Naravno, tu su i brojne nagrade, ali i snimanje albuma koji će im pomoći da se probiju na glazbeno tržište. I baš zato želim kandidate u svom timu koji imaju ozbiljan fokus na hip-hop glazbu, a ne 'padobrance'", objašnjava Fil.

Pratite 'Rap Camp' svakog četvrtka u 12:00

Pobjednik ili pobjednica ove sezone ponovno osvaja genijalno i neprocjenjivo iskustvo rada s vrhunskim profesionalcima, ali i brutalno dobre nagrade. Glavna nagrada vrijedna je čak 150.000 kuna, a to podrazumijeva 30.000 kuna na potrošačkoj kartici, snimanje glazbenog albuma s vrhunskim glazbenim profesionalcima te snimanje video spota u vrhunskoj video produkciji 24sata. 

Tko će se to ove godine natjecati rimama, tko će ući u koji tim i tko će, na kraju, postati nova hrvatska hip-hop zvijezda, pratite svakog četvrtka u 12:00 sati samo na JoomBoos YouTube kanalu. Neka igre rima počnu!

Tvoja reakcija?