Prvi 329 pregleda 23. prosinca 2021.

Rap School finale: Voyage ocjenjivao rime finalista!

joomboos

Nakon više od stotinu prijava, mnogo više od milijun i pol pregleda na nekoliko platformi i 18 kandidata na početku, JoomBoosov Rap School show stigao je skoro do samoga kraja i superfinala

 U spektakularnom finalu, koje upravo možete pratiti na JoomBoos YouTube kanalu, napokon ćemo doznati pobjednika treće sezone showa koji je osvoji ljubitelje hip-hop glazbe u regiji.

GLEDAJTE OVDJE FINALE RAP SCHOOLA:

Za titulu kralja rapa i nagrade vrijedne čak 150 tisuća kuna bore se Fran Halužan Hale, Leonard Glasnović Lembo, Karlo Kramarić i Goran Liščević Grga. I svatko od njih jednako je uzbuđen što će još jednom nastupiti pred publikom i žirijem i pokazati da baš on zaslužuje titulu najjačeg. A uz to su dečki uzbuđeni i što će njihove nastupe i rime ocjenjivati jedna od trenutno najjačih trap zvijezdi na Balkanu, Voyage!

 | Autor:

- Možda će neki reći; 'Kaj ovaj klinac ovdje traži? Kaj on ima za pokazati?', ali ja sam došao u ovaj show kako bih svima dokazao da i sa 16 godina možeš raditi brutalan rap, odlične spotove i dat ću sve od sebe da budem najbolji do samog kraja - objasnio je 16-godišnji Zagrepčanin Hale, koji je od samog početka pokazao i dobru rimu, ali i ogromnu samouvjerenost za jednog tako mladog dečka. No, ni ostatak ekipe iz finala nije daleko kad je samouvjerenost u pitanju.

 | Autor:

- Kad počnem repati, sve oko mene nestane. Tad se osjećam kao da sam to najviše - ja. I to me najviše vuče ovoj glazbi - objašnjava Karlo, koji tvrdi da ga dijabetes, od kojega boluje, ne sprječava da ostvaruje svoje snove, ali da ga ponekad, ipak, malo sputava. Ipak, nije to nešto u čemu se on ne može snaći, govori samouvjereno. Lembo i Grga također grizu i sve bi dali da upravo oni budu proglašeni najboljima među najboljima u hip hop svijetu u Hrvatskoj, a za to će se izboriti svatko na svoj način. Netko šarmom, netko 'tvrdim' rimama, netko simpatičnošću, a netko humorom.

 | Autor:

A što žiri kaže, tko bi mogao odnijeti pobjedu? I Marin Ivanović Stoka i Hiljson Mandela i Fil Tilen slažu se samo u jednom, a to je da nemaju pojma tko bi ove godine mogao pobijediti jer su svi dečki jaki, svatko na svoj način, ali naravno da svatko od njih trojice ima svog favorita. Dodaju i kako oni, a zasigurno i publika, najviše kod svih superfinalista gledaju koliko su kreativnosti, originalnosti i, poduzetništva, na neki način, unijeli u sve dosadašnje Rap School zadatke te koliko će toga moći pokazati i u svojoj daljnjoj profesionalnoj glazbenoj karijeri.

Nisu nam još htjeli otkrivati tko su im favoriti, a tko će ipak preskočiti najvišu ljestvicu, osvojiti najviše glasova publike te osvojiti vrijedne nagrade, ugovor s JoomBoosom te mogućnost snimanja autorske glazbe i video spotova u originalnoj i kreativnoj produkciji 24sata, saznat ćemo ubrzo... Neka rime pokažu svoje!

 | Autor:

Tvoja reakcija?