Prvi 347 pregleda 22. svibnja 2020.

Rasplakao ju: Tata za kćer organizirao dodjelu diplome

Twitter

Pandemija korona virusa promijenila je planove ljudi u mnogim segmentima, a među tim planovima su i promocije te dodjele diploma na fakultetima i u srednjim školama.

Naravno, mnogi studenti i maturanti će se, zbog ukidanja važnih događaja i ceremonija, dodjela diploma i maturalnih večeri, osjećati kao da su propustili jedan od najvažnijih trenutaka u životu. No, jedan se tata pobrinuo da se njegova kćerka ne osjeća tako, piše Bored Panda.

via GIPHY

Gabrielle, studentica sa Sveučilišta Xavier u Louisiani, nedavno je trebala primiti diplomu iz biologije na studiju medicine, no s obzirom na situaciju u svijetu, taj trenutak ipak nije bila u mogućnosti proživjeti na onaj klasičan način.

"Kad sam saznala da se moja dodjela diploma i promocija uopće neće održati, u početku sam bio uznemirena. Plakala sam. Trebalo mi je oko tjedan dana da prestanem plakati", priznala je

Zaplakala je od sreće

Kako bi oraspoložio svoju kćer i omogućio joj da ipak ima promociju kakvu je zaslužila, Gabrielin otac je čitavu ceremoniju odlučio organizirati na trijemu ispred njihove obiteljske kuće.

Malo je reći da je takvom gestom oduševio i rasplakao Gabrielle. I ova priča nam je još jednom pokazala kako ljubav roditelja prema njihovoj djeci uistinu nema granica.

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?