Prvi 33 pregleda 01. kolovoza 2016.

Rasprodan Bieberov koncert u Zagrebu!

Justin Bieber
Olivia Rodrigo Instagram

Iako je do najiščekivanijeg događaja godine ostalo još nekoliko mjeseci, karata više nema

„Nije bilo ni najmanje jednostavno dovesti ovako veliku zvijezdu u Hrvatsku. Uložili smo puno truda u uvjeravanje Justinovog menadžmenta da će koncert biti uspješan, zajamčen veliki odaziv publike, da ćemo osigurati sponzore, odnose s javnošću, logističku potporu, suradnju sa policijom i drugim službama. To je ogroman projekt koji zahtjeva opsežno planiranje i koji uključuje brojne detalje kako bismo publici pružili sve ono što očekuju. Bieber je od početka bio velik rizik. Kad sam kretao u taj projekt, mnogi su mi govorili da neću uspjeti i da će biti teško. Rasprodana Arena Zagreb pokazuje da smo ipak uspjeli i da nas u studenom očekuje neviđeni koncertni spektakl“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Turneju Purpose Jus je najavio u gostovanju kod poznate voditeljice Ellen DeGeneres, a o uspjehu njegove treće po redu svjetske turneje najbolje govori činjenica da su svi koncerti raspordani.

Između koncerata, Justin se odmarao u prirodi u društvu prijatelja, a ponekad čak i bosonog hranio vjeverice u parku.

Ostalo je još nekoliko VIP ulaznica:

„Ultimate“ VIP 1 ulaznica (7.450,00 kuna) uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Ulaznice „I'll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, prenosi MTV Hrvatska.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?