Prvi 629 pregleda 16. siječnja 2019.

Rasprodao Lisinski pa je najavljen još jedan koncert!

Maksim Mrvica

Pijanist i glazbeni virtuoz u hipu rasprodao koncert u Lisinskom pa najavljen još jedan datum

Koliko publika željno očekuje virtuozne izvedbe jednog od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu - pijanista Maksima Mrvice - potvrđuje i rekordno brza prodaja prvog koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski, zbog čega je objavljen i dodatni datum.

Nakon tri godine, Maksim će tako u Zagrebu, osim 30.ožujka, na radost brojnih poklonika, svirati i drugu večer i to u nedjelju 31.ožujka 2019.

New Silk Road

Glazbeni virtuoz u Zagreb dovodi izvedbu programa ‘New Silk Road’, koja je do sada redom rasprodala niz prestižnih dvorana diljem svijeta: Sydney, Seoul, Peking, Shanghai i mnoge druge.

Koncert je dio velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva - 'New Silk Road'. Domaća će publika tako u ožujku premijerno moći poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta 'Nutcracker'’, All Of Me'’ od John Legenda, 'Clocks' od Coldplaya, 'Game Of Thrones' kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee', 'Exodus', 'The Godfather' a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#maksim #portrait #tattoo #style #photooftheday #fashion #jewelry #pianoplayer

Objavu dijeli Maksim Mrvica Official (@maksimmrvicaofficial)

Album 'New Silk Road' dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski.

Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve