Prvi RAP CAMP 3250 pregleda 25. rujna 2019.

Rasta iskreno: Baš me briga što govore da sam se prodao

stefanrasta/instagram

Na Weekend Media Festivalu u Rovinju ekipa iz 24sata ulovila je pjevača Rastu koji je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio je čime ga je osvojila turbofolk pjevačica Ana Nikolić i hoće li se ikada riješiti dredova.

Stefan Đurić, umjetničkog imena Rasta, glazbene ljestvice puni pjesmama koje su spoj reggea, folka i rapa. To je, čini se, dobitna kombinacija s obzirom na to da njegove pjesme broje milijunske preglede na YouTubeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov razvod od pjevačice Ane Nikolić punio je novinske stupce susjedne nam države, ali par je navodno opet u ljubavi. Roditelji dvogodišnje djevojčice prinove ne planiraju, rekao je Rasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ona I Ja 🖤🖤🖤

Objavu dijeli STEFAN (@stefanrasta)

Ne planira se, također, riješiti dredova koji su postali njegov zaštitni znak, ali ako to i učini, sigurno će ih ponovno vratiti.

Predgrupa 50 Centu 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1989

Objavu dijeli STEFAN (@stefanrasta)

Rasta je bio predgrupa 50 Centu, a za Bob Marleyja kaže da je njegov idol i svetac. Sin je sveučilišnih profesora, a u šali je rekao da je upravo to razlog zašto se počeo baviti glazbom, a komentari da se 'prodao' ga ne diraju jer dobro zarađuje.

"Volite i budite voljeni", poručio je pjevač za kraj.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?