Prvi 1349 pregleda 01. ožujka 2020.

Rasta o pjesmi koja je označila revoluciju: 'Radio sam ju sebi'

Borna Filic/PIXSELL

Srpski reper i jadan od najboljih na ovim prostorima, Rasta, reagirao je na jednu od svojih najpoznatijih pjesama. 'Kavali' je pjesma koja rap sceni donijela nešto novo

"Ma ta pjesma me nije ništa koštala, radio sam ju za sebe i svoj gušt s mobitelom i dronom", objasnio je Rasta detalje snimanja spota pjesme koja ga je probila na vrh srpskih i regionalnih top lista. Osim toga, Rasta je jedan od začetnika trenda autotune koji se masovno proširio i bez kojega je teško zamisliti novi val glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Spot je sniman u Crnoj Gori, u vrijeme predsezone kada još nije bilo ljudi", kaže Rasta na prve kadrove svoje pjesme koja je počela s prikazivanje prirodnih ljepota obala Crne Gore.

 | Autor: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

"Plaža Jaz je bila mjesto radnje našeg spota, sjećam  se da je bilo jako vruće", kaže Rasta i dodaje da i inače voli snimati spotove u ekstremnim uvjetima, ili kada je jako vruće ili jako hladno.

"Snimanje spota ovisi o sreći uvelike, koliko god da se spremiš za neko snimanje", kaže Rasta kojeg prati više od 300.000 fanova na društvenim mrežama, a njegovi snimci na YouTube-u imaju milijune pregleda. 

 | Autor: Borna Filic/PIXSELL Borna Filic/PIXSELL "Dio spota smo snimali u vili i sa skupim vinima, došlo mi je da se polijem vinom",  zaključuje proslavljeni srpski reper čije su teme pjesama žene, ljubav i stanje u društvu.

Pogledajte 24 pitanja s Rastom:

 

Tvoja reakcija?