Prvi 318 pregleda 08. lipnja 2019.

Razgovarala s Jay Z-em pa joj fanovi Beyonce prijete

yvettenoelschure/Instagram

Izgleda da je internet opet podivljao oko nevine situacije.

Cijeli internet bruji o NBA utakmici u Oaklandu u čijem se centru pozornosti našao slavni pjevački par Beyonce i Jay Z. 

Naime, dotada nepoznata žena nagnula se preko slavne pjevačice kako bi nešto rekla njezinom suprugu, a Beyonce nije izgledala zadovoljno situacijom. 

Nicole Curran koja je razgovarala s pjevačem preko noći je zbog toga počela dobivati prijetnje smrću, a samo se trudila biti dobra domaćica, kaže. Naime, ona je supruga vlasnika Golden State Warrioirsa i ponudila im je pića. I to je sve. Nije ni slutila kakve će rekacije izazvati, a naposlijetku je i deaktivirala profile na društvenim mrežama.

Da je situacija u potpunosti izmaknula kontroli shvatia je i publicistica poznate pjevačice Yvette Noel-Schure koja je fanove na Instagramu pozvala da prestanu širiti mržnju:

Prisjećam se početka OTRII turneje. Prije godinu dana to je bilo mjesto radosti, nezamislive zabave dvoje najboljih performera na svijetu i mjesto ljubavi. Svaki dan na turneji sam vidjela ljubav. To je upravo razlog zašto ovdje progovaram. Znam da je tvoja ljubav duboka i da ljubav treba svakom čovjeku. Osobi koju voliš neće donijeti sreću ako širiš mržnju u njezino ime. Volimo te.

 

Kako ti komentiraš cijelu ovu situaciju?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    koji ludaciiii...