Prvi 577 pregleda 19. svibnja 2018.

Razlike između veze na početku i nakon godinu dana

U početku je sve tako slatko i sređuješ se satima za svaki vaš izlazak. Nakon godinu dana veze se mnoge stvari mijenjaju i većina parova se može pronaći u našem popisu.

1. Ljubomora.

Tko god u prvih mjesec dana škicne tvog partnera/icu smatraš ga potencijalnom prijetnjom i spreman/a si na fight u svakom trenutku. S vremenom se ohladiš, stekneš povjerenje i ostaješ poprilično flegma na potencijalne opasnosti sa strane.

via GIPHY

2. Sređivanje.

Nekada je svaka dlaka uvijek morala biti na svom mjestu, savršen make-up, litre parfema i sati provedeni pred ogledalom prije svakog sastanka. Kasnije se dođe do ‘chill faze’ tako da oboje možete provesti dan u zgužvanim trenirkama, izležavajući se ispred telke na kauču.

via GIPHY

3. Prehrana.

Prije (i za vrijeme) prvih dejtova ni ne pomišljaš na grah, ćevape s lukom ili čvarke. Kada veza postane ozbiljnija, zajedno se utapate u ovakvoj klopi.

via GIPHY

4. Povjerenje.

Nakon mjesec dana teško da možeš osobu istinski upoznati pa je normalno da nemate još međusobno povjerenje. Nakon nekog vremena upoznate se do najsitnijih detalja da si možete i misli pročitati. Kada dođete do te faze s tim dolazi i povjerenje.

via GIPHY

5. Frendovi.

U početku ti imaš svoju ekipu, on/a svoju. S vremenom stvarate sve više zajedničkih frendova i on/a sve više postaje ujedno i tvoj frend/ica i partner/ica.

via GIPHY

6. Vjetrovi.

Ne možeš ni zamisliti da bi nakon mjesec dana dejtanja mogao/la ispred te osobe pustiti jednog poštenog Tihomira, a nakon godinu dana (ili duže) biste mogli u duetu raspršiti taj predivan miris prostorijom.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručno potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    evo meni i mom dečku je upravo bila godišnjica :D samo mu moram reći da smo u vezi jer on to baš još ne zna
  • kbc74dnr1992

    hahhahahah istina