Prvi Recikliraj i zaradi! 226 pregleda 28. listopada 2021.

'Recikliraj i zaradi': Uključi se i snimi video s Magic Leonom

Davor Puklavec /pixsell/canva

Želiš li biti dio novog JoomBoos projekta 'Recikliraj i zaradi', koji smo pokrenuli u suradnji sa zagrebačkom 'Čistoćom'? Provjeri kako nam se možeš pridružiti u ovom super projektu i snimiti zabavan video s Magic Leonom, a ujedno nešto i naučiti te zaraditi!

Što je projekt 'Recikliraj i zaradi'?

 | Autor: pexels pexels

'Recikliraj i zaradi' najnoviji je JoomBoosov društveno-odgovorni projekt nastao u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom. Unutar ovog projekta ćemo vam, na zabavan i edukativan način, pokušati pokazati kako svakodnevnim stvarima možemo dati novu funkciju i pritom 'reciklirati', bez da svaku stvar nakon svega nekoliko korištenja bacamo u smeće.

Na ovaj JoomBoosast i zabavan način želimo vas potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'! Također, tu smo da vas pokušamo potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet Zemlju - jer imamo samo jedan! I zato #razvrstajme!

U projektu će vas recikliranju i svemu vezanome uz recikliranje učiti jedan od naših najpopularnijih influencera, Magic Leon, a s njim i vi možete snimiti video! Želite znati kako i koga točno tražimo da pomogne Leonu pokrenuti ovaj super važan projekt? Nastavite čitati...

Kako se ti možeš pridružiti projektu?

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ako i ti želiš biti dio projekta 'Recikliraj i zaradi', evo nekoliko crtica koje su važne i koje prije toga trebaš pročitati...

  • Imaš između 10 i 15 godina? Odlično! Baš tebe tražimo!
  • Želiš s Magic Leonom snimiti video koji će izaći na JoomBoos YouTube kanalu? Pa ti si idealan/idealna za ovaj projekt...
  • Tvoji roditelji se slažu s time da snimaš video za JoomBoos i dat će ti dopuštenje za to? Super! Evo što onda trebaš napraviti!

1. Javi nam se u DM na JoomBoos Magazin Instagram profilu!

2. Pošalji nam svoje podatke: ime, prezime, godine, broj mobitela i e-mail adresu

3. Pošalji nam kontakt broj svojih roditelja kako bi mogli za tebe potpisati pristanak za snimanje 

To je sve! Vas petero će dobiti priliku snimiti po jedan video s Magic Leonom, sudjelovati u našem super cool projektu, a pritom ćete mnogo toga naučiti o recikliranju, odvajanju otpada i čuvanju okoliša te nešto i zaraditi. Javite nam se što prije, prijave traju do 12. studenoga!

 | Autor:

Tvoja reakcija?