Prvi 706 pregleda 18. ožujka 2020.

Relieve: Nakon Pantheona, stiže novi youtuberski parfem!

JoomBoosovac TheSikrt drugi je youtuber u Hrvatskoj koji u petak izbacuje svoj parfem. Nakon Nikinog 'Pantheona' stiže nam 'Relieve'!

Novi youtuberski parfem 

 | Autor:

Filip Dejanović TheSikrt je na svom prvom parfemu, koji izbacuje u petak i kojeg tad možete naručiti samo za sebe, radio dugih šest mjeseci i jako je ponosan na to kako je konačan proizvod ispao.

"Birao sam sve, od samog mirisa do ambalaže, i jako sam se trudio da se svidi svima koji će ga poželjeti kupiti", priča nam TheSikrt.

Zašto baš 'Relieve'?

 | Autor:

Ime 'Relieve' izabrao je spontano, zvučalo mu je u isto vrijeme misteriozno i jednostavno, a opet dovoljno moćno. Relieve, ili u doslovnom prijevodu 'osloboditi (se)' zapravo je već neko vrijeme Sikrtov moto, pa mu se učinilo savršenim ovako nazvati svoj prvi parfem.

"Želim da moji pratitelji koji odluče kupiti parfem uživaju u njemu i da ga svakodnevno koriste, ali im njime šaljem i neku poruku. Da se prepuste, budu svoji, da se otkriju svijetu, oslobode sebe i svoje talente", kaže Filip.

Gdje ga možete naći?

 | Autor:

Parfem 'Relieve' je unisex parfem; dakle, i za dečke i za cure, a možete ga već od petka naručiti putem Dmerch webshopa. Cijena parfema je 200 kuna.

Odlučili smo vam omogućiti online kupnju istoga kako biste ostali sigurni tijekom ovih svima dosta teških vremena, ali i kako biste bili odgovorni, ne izlazili iz kuće bez razloga i čuvali sve one starije i nemoćne koji su u ovom trenutku najugroženiji.

Svaki se parfem pažljivo pakira samo za vas, pazi se na higijenu i visoke standarde čistoće, pa bez straha svoj 'Relieve' možete naručiti na Dmerch.shop i zatim uživati u njemu kad stigne na vaš kućni prag.

TheSikrt vam za kraj poručuje: "Budite pažljivi prema sebi i drugima, budite odgovorni i budite hrabri."

Tvoja reakcija?