Prvi 740 pregleda 23. lipnja 2019.

Reperica Nicki Minaj se udaje za svog problematičnog dečka

nickiminaj/Instagram

Nicki se pohvalila kako su izvadili dozvolu za vjenčanje. Fanovima se to nimalo ne sviđa jer joj je dečko bio nekoliko godina u zatvoru. S fanovima pak uopće ne komunicira Olivia Jade koja nakon skandala ne želi ništa objavljivati na društvenim mrežama No, zato Kylie Jenner s tim nema problema jer je upravo stavila snimku svoje stražnjice na Instagram.

Reperica Nicki Minaj objavila je kako se ona i dečko, Kenneth Petty, planiraju vjenčati. Kako piše Cosmopolitan, tu ne bi bilo ništa šokantno da Kenneth nije bio nekoliko godina u zatvoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bae out in Paris

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh they wanna talk? Let’s give’m smthn to talk about. 😜👅 *Shania voice*

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Čini se da nju nije briga za njegove osude, a čak ga je i branila kako nije kriv. Nicki i Kenneth su se pohvalili kako su već izvadili dozvolu za vjenčanje, pa je sada samo pitanje vremena kada će izreći sudbonosno da. Par se upoznao kada su bili puno mlađi, pa su se sada ponovno povezali, a Kenneth je čak istetovirao Nickino ime. 

Olivia Jade pokušava pobjeći od skandala s podmićivanjem, pa ništa ne želi objavljivati na društvenim mrežama.

Otkad je izbio skandal u kojem su joj roditelji Lori Loughlin i Mossimo Giannulli platili fakultetu da je prime u veslački tim, Olivia Jade ne spava mirno. Kako bi se maknula od svega, odlučila je ništa ne objavljivati na društvenim mrežama narednih godinu dana, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

another unforgettable evening 💗@wcrfcure

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

Olivia je influencerica i bloggerica pa bi joj neobjavljivanje moglo poslovno naštetiti. Ne bismo joj bili u koži s obzirom na to da se posvađala s roditeljima i svi sponzori su joj otkazali suradnju.

Zato Kylie Jenner nema problema s objavljivanjem fotka, osobito onih stražnjice.

Kylie Jenner jedna je od najmlađih milijarderki, a njen Instagram ima 138 milijuna pratitelja. Ono što će objaviti jako joj je bitno jer je to kanal putem kojeg i promovira svoju kozmetiku. Možda je zato sinoć objavila video svoje stražnjice u ultra uskoj haljinici, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

its the weekend 💋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Neki su je optužili da joj je tijelo takvo zbog plastičnih operacija, ali zvijezda je priznala kako je samo stavljala filere u lice. Kako god, skupila je 25 milijuna lajkova, što ide u korist njoj, a ne njezinim hejterima.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg, zašto Nicki???