Prvi 800 pregleda 04. veljače 2022.

Rihanna je na Instagramu podijelila prve trudničke fotke

badgalriri/Instagram

Početkom ovog tjedna, cijeli svijet je saznao da pjevačica Rihanna i reper A$AP Rocky čekaju svoje prvo dijete, no tada se još nitko od njih dvoje, povodom toga, nije oglasio na svojim društvenim mrežama

Iako su, početkom ovog tjedna, svijet obišle fotografije pjevačice Rihanne i njenog dečka, repera A$AP Rockyja kojima su objavili trudnoću, niti jedno od njih dvoje, zapravo, nije osobno, putem svojih društvenih mreža, obznanio tu vijest. Ali, šutnja je prekinuta u četvrtak kada je Rihanna na svom Instagramu objavila sliku svog trudničkog trbuščića, piše Popsugar

Ova fotka je nastala u kupaonici, a Rihanna je podigla narančasti dres kako bi se njen trudnički trbuščić što bolje istaknuo.

Možda te zanima... Memeovi o Drakeu koji saznaje da je Riri trudna su sve!

Njezini najvjerniji fanovi uočili su kako je taj dres nosila prije otprilike tjedan dana kada je išla u posjetu glazbenom studiju A$AP Rockyja pa smatraju da je objavljena fotografija nastala u to vrijeme. 

Izvor blizak paru potvrdio je da su zajedno od kraja 2020. godine, a u vezu su stupili nakon dugogodišnjeg prijateljstva. Sada čekaju prvo dijete kojemu su se dugo nadali, a i jedno i drugo već su u nekoliko navrata govorili kako su spremni postati roditelji.

Možda te zanima... Rihanna je trudna!

Jedva čekamo doznati koje će ime dati malenoj ili malenome!

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?