Prvi 9200 pregleda 21. prosinca 2018.

Riješi anketu i reci što misliš o problemu vršnjačkog nasilja!

Pixabay

JoomBoos pokreće antibullying kampanju kako bi se podigla svijest o sve raširenijem problemu vršnjačkog nasilja

Problem nasilja među mladima u Hrvatskoj je ogroman, a brojke su poražavajuće. Posebice kad je riječ o nasilju putem interneta. Prema nekim podacima, čak je 25% djece doživjelo nasilje na internetu, dok samo 7% djece nikad nije imalo nikakvo neugodno iskostvo na internetu.

RIJEŠI ANKETU I RECI ŠTO MISLIŠ O VRŠNJAČKOM NASILJU

Upravo kako bi se podigla svijest o ovom rastućem problemu među mlađim generacijama, u koje spadate upravo vi, JoomBoos pokreće antibullying kampanju. Potrebna nam je, međutim, i vaša mala pomoć.

Riješite anketu:

via GIPHY

Sve što trebate napraviti je riješiti ovu kratku anketu, kako bismo dobili vaš uvid i mišljenje o problemu vršnjačkog nasilja. Anketu možete riješiti OVDJE, potpuno je anonimna i njome želimo vidjeti kako ti reagiraš na vršnjačko nasilje te koliko si svjestan/svjesna tog problema u društvu.

Hvala ti što nam pomažeš!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mklaric911

    Znam kako je osobama na kojima se vrši vršnjačko nasilje jer sam i sam bila žrtva psihičkog nasilja vršnjaka i prolazila sam kroz taj dio i mogu reći da sam u tom periodu života sve gledala na crno i pitala ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    :(( ajoj