Prvi 290 pregleda 14. studenoga 2022.

Riri izjavila kako bi uskoro voljela imati još djece

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Oduvijek je sanjala da postane majka i sad apsolutno uživa u toj ulozi

Rihanna i njezin partner, A$AP Rocky, ove su godine po prvi puta postali roditelji, a poznata pjevačica i poduzetnica sada je navodno izjavila kako bi uskoro voljela imati još djece, piše Cosmopolitan. 

U intervjuu za Entertainment Tonight Riri je rekla kako je dugo "sanjala o tome da postane majka" i kako bi voljela da ona i njezin partner uskoro "još malo prošire svoju obitelj".

"Rihanna i A$AP jako su zaljubljeni i odlično im je zajedno. Također su i super tim u odgoju i podizanju svog dječačića. Riri je oduvijek sanjala o tome da postane majka i sad baš uživa u toj ulozi. Svakako bi s A$AP-om u budućnosti voljela imati još djece", rekao je izvor blizak paru.

Osim što sanja i uživa u majčinstvu, Riri je nedavno izbacila novu pjesmu za film 'Black Panther: Wakanda Zauvijek', a najavljena i je i kao headliner na poluvremenu SuperBowla 2023. godine.

"Rihanna je nevjerojatno uzbuđena zbog live nastupa na SuperBowlu. Stoga je u zadnje vrijeme krenula u smjeru zdravije prehrane kako bi bila što više fit za taj važan nastup", rekao je izvor za ET.

Dakle, iako možda nećemo tako skoro slušati mnogo novih Rihanninih pjesama, barem ćemo je uskoro ponovno moći slušati kako pjeva live, a dok se priprema za taj nastup, Riri svaku sekundu koristi kako bi vrijeme provela sa svojim partnerom i sinčićem. A tko zna, možda će uskoro u njihovoj obitelji biti i još koja beba... Mi im svakako želimo svu sreću!

Više vijesti posjetite naše stranice.

Tvoja reakcija?