Prvi 28 pregleda 10. prosinca 2014.

Rita Ora sanja princa Williama

Rita Ora
Olivia Rodrigo Instagram

Pjevačica uvijek spava blizu ulaznih vrata, u slučaju ako usred noći mora pobjeći. Rita Ora (23) kaže da zna da je čudna, ali si ne može pomoći

Često sam na turneji i spavam u hotelima. Tada mi jako ne dostaje moj krevet. Možda su zato i nastali ovako čudni rituali - smije se pjevačica. Dodala je da na put ne ide bez jastuka koji miriši na lavandu.

- On me uspavljuje. Ne mogu ni bez svijeća i ulja od ruža - kaže. Rita uglavnom spava bez odje će, a dodaje kako često ima vrlo neobične snove.

- Sanjala sam da su Kate Middleton, sin George i cijela kraljevska obitelj otišli na odmor, a ja sam iz nekog razloga bila u odličnom odnosu s princom Williamom. On je došao po mene u skupocjenom automobilu i onda mi je rekao: ‘Svi su otišli. Imam jednu noć i idemo tulumariti’ - rekla je Rita.

Najveći joj je uzor Madonna (55). Čak je i kopirala njezin selfie. Samo nekoliko sati nakon što je Madonna pozirala znojna i dekolte istaknula u prvi plan, isto je učinila i Ora. No za razliku od pop kraljice koja je pozirala bez šminke, mlađahna pjevačica ipak se pobrinula da njezin selfie bude savršen. Skinula je ekstenzije, a oči je istaknula tušem.

Tvoja reakcija?