Prvi 734 pregleda 18. svibnja 2020.

Riverdale: Evo koje promjene donosi peta sezona

THECWRIVERDALE/INSTAGRAM

Ova misteriozna dramska serija za tinejdžere, osvojila je srca publike širom svijeta, a na radost svih obožavatelja, uskoro nam stiže i peta sezona.

Serija je prvi put prikazana 26. siječnja 2017. godine, a kako je snimanje posljednjih epizoda četvrte sezone obustavljeno radi situacije s koronavirusom te se sveukupan broj epizoda u toj sezoni smanjio, producenti su odlučili naknadno snimiti samo ‘vremenski skok’. Dakle, peta sezona bi na samom početku trebala donijeti kratki pregled o tome što se sve izdogađalo u međuvremenu, a publici nije bilo pravovremeno prikazano.

via GIPHY

Premjera pete sezone bi se trebala održati u desetom mjesecu ove godine, a koliko je za sada poznato, nekih ozbiljnijih promjena u glumačkoj ekipi neće biti, piše Her.

via GIPHY

Inače, priča prati tinejdžere Betty, Archie, Veronica, Jughead i Cheryl koji kao detektivi uspješno rješavaju misteriozne slučajeve, što ih dovodi i do mračnih spoznaja vezanih uz njihove obitelji. U svakom slučaju, jedva čekamo povratak ove ekipe na male ekrane.

via GIPHY

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

Tvoja reakcija?