Prvi 1109 pregleda 20. veljače 2019.

Roko ima velike šanse: Prema anketi je drugi!

rokoblazevic_official/instagram

Čini nam se da bi Hrvatska ipak mogla dobro proći ove godine

Unatoč tome što su nas mnogi napali na društvenim mrežama da baš ne znamo birati pjesme koje će nas predstavljati na Eurosongu, čini se da s izborom Roka Blaževića, koji će nas u Izraelu predstavljati s pjesmom 'The Dream', ipak nismo pogriješili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evo, da se i ja oglasim. Ne znam sto da vam kazem osim da sam jos uvijek izvan sebe. Hvala vam sto ste prepoznali sav nas trud i rad proteklih mjeseci i hvala za svaki glas koji ste dodijelili nasem DREAM team-u. Također, hvala strucnom ziriju na svim ocjenama! Biti pobjednik i po ziriju i po publici, na mojoj prvoj Dori, za mene je stvarno ogromna stvar! Ne mogu vam opisati srecu koju osjecam jos od sinoc i koja konstantno sve vise raste! Hvala producentima pjesme "The Dream", @ivanskunca i @figjud , koji su napravili nevjerojatan posao. Hvala @andreaqubrick i Charlie Masonu koji su, svojim izvanrednim umjetnickim sposobnostima, pridonijeli tekstu ove pjesme. Hvala jednom od krivaca za ovo sve, mom menadžeru @mihovil_bek , na svemu sto radi za nas tim i za mene. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na svoj podrsci i energiji koju mi pruzaju. Hvala mom razredniku @zorandeki sto me bodri u svemu od samog pocetka, i svim djelatnicima IV. gimnazije "Marko Marulić" u Splitu. Hvala @darpro.tv koji je stvorio magiju koju ste mogli vidjeti tijekom mog nastupa iza mene na led ekranima. Hvala @damianfiket i @kreativnatockahr na fotografijama za glasovanje i na dizajnu istih. Hvala Marcu Falcioniju koji je dizajnirao cijeli stajling za Doru te nasoj krojacici Vesni koja je danima i nocima radila na onim anđeoskim krilima. Hvala cijeloj produkciji televizije HRT koja je radila na projektu "Dora" i obavila odlican posao. Zelim izraziti ogromne cestitke svim ostalim kandidatima, a pogotovo fantasticnoj i neponovljivoj @lorenabucan na drugom, te brutalnom @lukanizetic na trecem mjestu! I na kraju, najvece hvala mom @jacqueshoudek koji je glavni krivac za sve ovo i glavni autor pjesme! Bez njega nista od ovog ne bi bilo moguce! Hvala vam jos jednom svima sto je, uz vas, moj THE DREAM ostvaren! Volim vas i necu vas razocarati!❤ @eurovision Here we come!🇭🇷🇮🇱 @eurosong_hrt

Objavu dijeli Roko🎙 (@rokoblazevic_official)

Naime, prema anketi portala Wiwibloggs.com, naš Roko zauzeo je drugo mjesto između svih dosad izabranih pjesama predstavnica na Eurosongu, a u jednom je trenutku čak bio i na prvom mjestu, s obzirom da se rezultati neprestano mijenjaju, piše 24sata.

 | Autor: screenshot screenshot

Na prvom mjestu po rezultatima ankete i broju dobivenih glasova trenutno je predstavnik Francuske, Bilal Hassani s pjesmom 'Roi'.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme tooooo :D