Prvi 2285 pregleda 18. prosinca 2019.

Roko iz 'Života na vagi': Bojim se povratka na staru kilažu...

Marko Prpic/PIXSELL

Pobjednik 'Života na vagi' Robert Baković Roko ekipi 24 sata pokazao je svoju najdražu i najmržu vježbu, ali i otkrio zdravi recept koji je naučio u showu.

"U show su me prijavile žena, sestrična i sestra. Najviše su me potaknule njihove suze kada su me vidjele debelog", rekao nam je Robert Baković Roko (43), pobjednik 'Života na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želja mu je prije ulaska bila da brojka na vagi, po izlasku iz showa, sa 169,1 kilograma padne na 100. Trud te pomoć i znanje trenera Edina Mehmedovića pokazali su se dobitnom kombinacijom pa je simpatični Velikogoričanin show napustio 76,2 kilograma lakši i 150 tisuća kuna bogatiji.

'Bojim se povratka na staru kilažu'

"S Edom ne treniram više, ali se redovito čujemo. Podržava me u mom planu da dobijem nekoliko kilograma mišićne mase", kaže Roko i priznaje da se boji povratka na staru kilažu.

"Već sam nekoliko puta znao smršaviti, ali bih vratio kilažu. Mislim da je bolje da se bojim jer mi je to veliko upozorenje da se ne vratim na staro i da ostanem u fokusu u kojem sam danas."

Suze, znoj i sreća su tri riječi kojima Roko opisuje svoje iskustvo u showu. Najteže mu se bilo odreći masne hrane, a da ‘Nema predaje’ je najvažnija lekcija koju je naučio u showu.

'Režima prehrane se lakše držati u izolaciji'

 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

"Režima prehrane se držim 80 posto", iskren je Roko. 

Lakše je, kaže, u izolaciji, jer znaš što trebaš jesti, a režima se pak, unatoč trudu, teže pridržavati vani. Još uvijek voli ‘zgriješiti’ lazanjama i duvanjskim burekom, priznaje.

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i provjerite još 24 pitanja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?