Prvi KORONA VIRUS 1352 pregleda 01. svibnja 2020.

Romantična priča koju ne očekuješ: Tko je pobjednik?

canva, JoomBoos

Ovotjedna JoomBoos novinarka oduševila nas je svojom romantičnom pričom koju uopće ne očekuješ i koja uopće nije tako klasično romantična, ali nas je baš zato oborila s nogu.

JoomBoos novinari proteklog su tjedna imali zadatka napisati nam priču na temu 'nešto romantično'. Sve smo prijave pročitali i sve su priče divne, stvarno divne! Ali, jedna nas je posebno razveselila.

'Ljubav na svaki pogled'

via GIPHY

To je priča naše ovotjedne JoomBoos novinarke, Gabrijele Pejić, koja je napisala romantičnu priču koja to ustvari uopće nije. Ili je. Samo ne na način na koji očekujete da će biti romantična. I to nam se najviše svidjelo. Jer je neočekivana, drugačija i pomalo neizvjesna, ne znamo joj kraj. Još...

Gabrijelinu ćemo priču objaviti sutra na našem portalu kao vikend specijal, a naša ovotjedna JoomBoos novinarka za svoju 'romantičnu' priču osvaja nagradu u vrijednosti 500 kuna!

via GIPHY

Sutra ćete doznati kakvu nam je to priču napisala... I zašto je ljubav 'na svaki pogled' još bolja od ljubavi na prvi pogled.

Čitamo se sutra!

 

Ovom temom i tekstom završavamo natječaj 'Postani JoomBoos novinar', a uskoro za vas pripremamo nešto još spektakularnije. Stay tuned!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Esther

    Koja će biti iduća tema za priču?