Prvi 531 pregleda 09. svibnja 2020.

Ron Weasley iz Harry Pottera postao tata

PA/Pixsell

Koliko vrijeme leti, pokazuje nam i činjenica da je onaj mali smotani čarobnjak iz priče o Harryju Potteru, Ron Weasley, postao tata.

Naime, Bookstr je objavio sretnu vijest o tome kako su glumac Rupert Grint i njegova djevojka, također glumica, Georgia Groome postali roditelji malene djevojčice.

via GIPHY

Zanimljivo je kako šira javnost nije ni znala da su Rupert i Georgia u vezi. Informacije o njihovom dugogodišnjem poznanstvu koje traje još od 2011. godine procurile su tek nedavno i to objavom fotografije na Tweeteru koja to potvrđuje.

Te godine su glumci sudjelovali u zajedničkom projektu, a kada je njihova veza službeno započela nije poznato s obzirom da su informacije iz privatnog života uvijek držali podalje od očiju javnosti.

Glasine o trudnoći su se počele širiti nakon što je par fotografiran u zajedničkoj kupovini, kada su fanovi uočili da se kod Georgie nazire trudnički trbuščić. Mediji su uskoro kontaktirali Ruperta koji je i potvrdio njihova nagađanja.

Rupert  i Georgia presretni su radi dolaska prinove i širenja njihove male obitelji, a njihov glasnogovornik se obratio javnosti s riječima:

,,Molimo vas da poštujete njihovu privatnost tijekom ovih posebnih dana u njihovim životima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

من نظرای زیادی درباره ی'جورجیا گروم'در اینترنت خوندم و خیلی ناراحت شدم چون اکثرا به او لقب'زشت'دادن چرا؟بخاطر بینیش؟ بنظرمن اون خیلی نازه،من خیلی خوشحالم عمل زیبایی نداشته خوب نیست ک فقط ظاهر افراد رو ببینیم ازشون انتقاد کنیم ما ک اونو نمیشناسیم.. بنظر من روپرت با اون خیلی خوشحاله،فقط جورجی رو تو توئیتر دنبال کنید متوجه میشید اون واقعا فوق العاده ست :) #rupertgrint #georgiagroome #rupertandgeorgia #AngusThongsandPerfectSnogging T.me/grintersfamily_iranfans

Objavu dijeli روپرت گرینت (@rupgrint_iranpage1988)

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?