Prvi 152 pregleda 11. kolovoza 2022.

Rose s jalapeno papričicama novo je ljetno piće

reuters/pixsell/CANVA

Ako je vjerovati TikToku, najpopularnije piće ovog ljeta je rose vino s jalapeno papričicama za koje mnogi tvrde da je prožeto mnogim okusima i iznimno osvježavajuće

"Dodavanje svježeg začinskog bilja, voća i povrća u pića, odličan je način za naglašavanje različitih okusa", za Popsugar je ispričao jedan barmen. 

@drinkamie We can confirm that spicy jalapeño rose is definitely worth the hype. Have you tried it? ~ inspired by @allyssainthekitchen #drinkamie #jalapenrose #spicyrose #summerdrink #rose #summerdrinks #wine #winelovers #drinktok #cocktailreview ♬ Austin Millz Do For Love - MillzMondays

"Jalapeno papričice u rose dodaju različite okuse koje mnogi smatraju vrlo ukusnim i osvježavajućim. Papreni okusi jalapena izvrsno se slažu sa slatkim, voćnim tonovima u roseu i tako vašem piću daju jednu sasvim novu dimenziju okusa", dodaje. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Da biste napravili ovo piće, u jednu butelju rosea dodajte tri ili četiri kriške jalapeno papričice. Ovo piće možete konzumirati odmah, ali bi bilo idealno kada bi ga ostavili barem sat vremena u hladnjaku kako bi se proželi svi okusi. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Kada je riječ o okusu rosea, on nije toliko važan, ali ako ne želite da vaše piće bude preljuto, onda se preporučuje da koristite nešto slađi rose. 

Uskoro stiže nova navijačka pjesma!

 | Autor:

Tvoja reakcija?