Prvi 752 pregleda 09. prosinca 2019.

Rozga: Samo on zna da mi je napravio cirkus od života

Borna Filic/Pixsell

Kraljica estrade Jelena Rozga u 24 pitanja zapjevala nam je svoju pjesmu 'Cirkus' te odgovorila tko je njoj napravio najveći cirkus od života. Otkrila je i zašto i dalje izgleda kao da joj je 20 te tko joj je najveći kritičar.

Ne skrivam svoj privatan život. Trenutačno nema ništa zanimljivo. U posljednje vrijeme više čujem pitanja ‘kad će nova pjesma, kad će novi album’ umjesto pitanja 'Jelena, kad ćeš se udati'. Spašena sam, rekla je u šali pjevačica Jelena Rozga uoči otvorenja novog zagrebačkog kluba 'Mint'. 

Video pogledajte ovdje:

Pitali smo je o razdoblju dok je još pjevala u Magazinu, ali i o novom akustičnom albumu kojeg sprema krajem drugog mjeseca.

"U Magazinu je bilo predivnih pjesama, ali obzirom da jako volim balade, neka to bude pjesma ‘Ginem’. Pjevačica Magazina koja me najviše obilježila je Ljiljana Nikolovska jer je bila prva." 

Karijera joj je počela 1996. godine izvedbom na Dori, a tvrdi kako se otada nije nimalo promijenila. Ostala je, kaže, jednostavna djevojka iz Splita.

"Pjesmu koju sam najduže čuvala u ladici prije nego što sam je pustila je ova zadnja, ‘Moje proljeće’. Dugo smo na njoj radili i čekali pravo vrijeme. Puno aranžmana smo mijenjali. Svašta nešto se izdogađalo, ali je na kraju ta pjesma postala toliko veliki hit u regiji da sam jako sretna i ponosna. Ta pjesma je moj život."

No, 'Cirkus' ističe kao pjesmu koja možda najbolje opisuje njezin život. A zašto?

"To samo on zna!" 

Najveći hit u njezinoj karijeri je svakako 'Bižuterija'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗💗💗

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Još kad je Vjekoslava napravila tekst života, ja sam znala na prvu da će to biti megahit."

Voli slušati trap i ono što radi Slovenka Senidah, no ne bi se upuštala u taj žanr, kao ni u poduzetničke vode kao što to rade njezine brojne kolegice na estradi. 

"Nisam ja za poduzetništvo, samo glazba. Rodila sam se da bih pjevala."

Zaštitni znak joj je plava kosa, a u slučaju da postane brineta ili pak crnka, Jelena kaže kako se tada moramo zabrinuti za nju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ljupkagojicmikic jel mi dobro ide? 🙈😂😘😘 (suit by @envyroom )

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

"Ako promijenim boju kosu, znat ćete da nešto nije uredu sa mnom."

Najveći trač koji je čula o sebi je kad su je povezivali s muškarcima koje nikad nije ni vidjela.

Što još kaže kraljica estrade, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?