Prvi 659 pregleda 02. ožujka 2018.

Rusija: Navijači će na Svjetsko prvenstvo moći nositi drogu

Nogomet
Pixsell

Rusija baš i nije najpoznatija kao liberalna zemlja, pa je ova vijest začudila svijet.

U Rusiji se progone umjetnici koji kritiziraju predsjednika Putina, brojnim zakonima se ugrožava gay zajednica, ali su prilično liberalni što se tiče droge. Čudno, zar ne?

Prema pisanju Moscow Timea, nogometni navijači moći će na Svjetski kup Fifa-e 2018 moći sa sobom nositi travu, kokain i heron jer ako postoji jedna stvar koju huligani trebaju, to je kokain.

Naravno, postoji kvaka. Oni koji žele ponijeti neku od tih droga morat će ispuniti sve potrebne papire. Euroazijska ekonomska udruga, pod vodstvom Rusije, daje putnicima pravo da nose zabranjenu robu samo ako imaju dokumente na ruskom jeziku da su ti narkotici za medicinsku uporabu. Tako da sretno s tim da nagovorite doktora da vam napiše ispričnicu.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad... 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Hahahaha kakve su ovo fore, pa kaj nece sve dopistit 👏🏻👏🏻
  • leoni98

    Hahahahah sve nesmijes al to smijes, uzas, Rusija nije normalna!! 😱