Prvi 24 pregleda 23. travnja 2016.

Ruža Janjiš je pobjednica drugog hrvatskog Voicea!

Ruža Janjiš
HRT

Nakon impresivnih nastupa publika je odlučila tko je najljepši glas Hrvatske

Večer je otvorilo šesnaest natjecatelja uključujući četiri finalista, pjevajući zanimljivi miks L.Kravitzove 'Are you gonna go my way' i Dina Dvornika 'Zašto praviš slona od mene'.

Uslijedili su Alen, Edgar, Ruža i Vedran, finalisti koji su pjevali pjesmu s audicije, potom nastupili s mentorom i završili priču s još jednim nastupom.

Prvi je bio Alen iz Jacquesovog tima: Kralj sentiša nastupio je s 'Thinking out loud', a jednako impresivan bio je Edgar, Tonyjev adut s 'Grenadom'. 

Da ovaj muški svijet ne bi opstao bez žene objasnio je Vedran iz Ivanovog tima, s pjesmom 'It's a man's man's man's world'.

Konačno smo gledali Ružu, jedinu djevojku u finalu, u vatrenom nastupu s 'You shook me all night long'. 

Uslijedili su nastupi s mentorima: Jacques i Alen s 'Love runs out', Edfar i Tony s 'O sole mio', Vedran i Ivan sa 'Sex on fire' te Ruža i Indira s 'Let's get loud'.

U posljednjem nastupu najviše se istaknuo Alen s 'Ako me nosiš na duši'. Ipak ništa lošiji nisu bili ni Edgar s 'Torna a surriento', Vedran s pjesmom 'Crazy' i Ruža koja je obradila Massimovu 'Iz jednog pogleda'.

Potom su svi mentori iz timova nastupili su s klasikom 'Purple rain' i na taj način odali počast pjevačkoj legendi Princeu, preminulom prekjučer.

U foto finišu, za samo jedan posto više, pobjedu je pred Edgarom odnijela Ruža Janjiš.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?