Prvi 1595 pregleda 09. ožujka 2023.

Ružičasta i crvena su boje koje morate imati na noktima

nail inspo au/emilia_rose_beauty/instagram

Čini se da svi ozbiljno pokušavamo manifestirati ljeto kada su naše manikure u pitanju. Prema Pinterestu, "ružičasti i crveni nokti" zabilježili su nevjerojatan porast od 645% u pretragama.

Međutim, ne govorimo ni o ružičastim ili crvenim noktima (iako su oboje klasici), govorimo o razuzdanom sukobu boja koji je glasan, vedar i ozbiljno podiže raspoloženje, piše Glamour Magazine

“Ljeto je stiglo rano s ružičastim i crvenim tonovima sangrije,” objašnjava Cult Beauty. “Jarko crveni i ružičasti nokti postali su viralni na TikToku, kao i na Pinterestu, pa zašto ne spojiti dva trenda zajedno?”

Vidjeli smo kako se izgled remiksirao na mnogo različitih načina, od naizmjenične ružičaste i crvene na svakom noktu, do miješanja i usklađivanja gradijentnih tonova, vijugavih detalja, crvenih francuskih vrhova na blijedoružičastoj bazi i ombre dizajna koji spaja dvije nijanse jednu u drugu.

Sviđa nam se što je malo neuobičajen, ali još uvijek nedvojbeno moderan. Trik kako će izgledati luksuzno jest osigurati da su vaše zanoktice uredne i njegovane.

Evo nekih ideja kako ih možete srediti!

Vruće ružičaste i sangria nijanse

Ružičasto i crveno naizmjence

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Frenchie ružičasti i crveni nokti

Zavrtite ružičasto i crveno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by peachi nails (@peachinails)

Vruće ružičasti, blijedo ružičasti i crveni nokti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Vijugavi ružičasti i crveni nokti

 

Tvoja reakcija?