Prvi RAP CAMP 179 pregleda 23. listopada 2019.

'S.O.S.' se ne skida iz trendinga i grabi ka milijunu

filtilen/stoka/instagram

Pjesma je trenutno na više od 911 tisuća pregleda i brzim koracima grabi ka milijunu!

Pjesma 'S.O.S.' Fil Tilena, Stoke i Chode izašla je prije manje od tjedan dana i upravo u toliko vremena uspjela postići impresivne rezultate na YouTubeu. 'S.O.S.' je, inače, i najavna pjesma prvog hrvatskog hip-hop talent showa u regiji  - Rap Campa - čija prva epizoda na JoomBoos YouTubeu izlazi 31. listopada.

U samo 24 sata stigla na vrh

 | Autor:

Pjesma je u samo 24 sata došla na prvo mjesto YouTube trendinga u Hrvatskoj te samim time postala najpopularnija pjesma u zemlji. Na prvom mjestu nalazi se još uvijek, već danima je nitko nije uspio skinuti s vrha, a u trendingu je i u ostalim zemljama regije. U BiH, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nalazi se na samom vrhu najpopularnijih YouTube sadržaja.

Pjesma ide ka milijunu

'S.O.S.' je u tjedan dana od izlaska skupila gotovo milijun pregleda, a cilj je upravo ta impresivna brojka, do koje bi mogla doći već danas, za manje od tjedan dana! 

Autor pjesme te njezini izvođači izuzetno su ponosni na ovaj veliki uspjeh. 

"Ovo je pjesma na svjetskom nivou. Refren je definitivno novost na našoj hip-hop sceni i drugačiji je od svega što smo dosad imali prilike čuti. Stoka je standardno genijalan, baš kao i Choda", izjavio je Fil Tilen, jedan od mentora i članova žirija u nadolazećem showu Rap Camp.

Prva epizoda Rap Campa stiže uskoro

 | Autor:

Uz Fila, u žiriju će biti i Stoka te slavni slovenski producent, Raay, koji od prijavljenih kandidata očekuju red, rad i disciplinu. Bit će tu, naravno, i mnogo zabave, a spektakl kreće vrlo skoro. Prva epizoda izlazi 31. listopada u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Pratite show i provjerite tko je odlučio od rime napraviti ime!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?