Prvi 4238 pregleda 08. ožujka 2019.

S ovih 6 horoskopskih znakova se ne treba prepirati

moonlovers___/instagram

Ne može se svatko nositi s ovim horoskopskim znakovima

Ima nas zaista svakakvih i sreća pa je tako... kakav bi to bio svijet kad bi svi bili jednaki. I ne, jaka osobnost nije rezervirana samo za vatrene znakove. Neki se mogu samo pretvarati da su jaki, a u sebi biti 'manji od makova zrna'. No, Your Tango zna koji znakovi zaista odišu sigurnoću te je teško dobiti na pozornosti uz njih.

1. Lav

Uvijek ćeš željeti biti na strani Lava kad odluče da će se nešto dogoditi, jer njihova strana je pobjednička strana. Lav ima sebičnu vrstu jake osobnosti, nitko nije karizmatičan kao što ovaj znak to može biti. Oni se isto tako mogu mogu uvrijediti kao niti jedan drugi znak. 

via GIPHY

2. Strijelac

Ono što ćete primijetiti sa Strijelcem je da su oni veoma tihi ... dok ne puknu! Oni prikupljaju informacije, sumiraju, analiziraju i pripremaju svoj odgovor. Stvaraju nevjerojatno snažne osobnosti, ali to nikada nećete znati dok ne bude prekasno. Oni su mislioci, oni misle prije nego što progovore, a kad progovore svi znaju gdje je kome mjesto.

3. Bik

Baš kao što je životinja bik eksplozivna, tako su i Bikovi. Nekada su nespretni i dosadni, ali oni znaju što žele i nerijetko to dobivaju na lakši način. Bik dolazi sa snažnom, tvrdoglavom i agresivnom osobnošću koja im uvijek daje ono što žele, bez obzira na posljedice!

via GIPHY

4. Blizanci

Ne biste automatski pomislili "Blizanci" kada pomislite na jaku osobnost, a onda ćete naići na nekoga poput Trumpa, koji ne samo da ima strašno jaku osobnost, već je i Blizanac. Budući da Blizanci vide dvije strane svega, na kraju biraju stranu u koju vjeruju, a nakon toga to je "Njihov put ili autocesta" s koje ne skreću.

5. Škorpion

Jako, u ovom slučaju, znači "oholo". Da, Škorpion je, bez sumnje, najopakiji, agresivniji, analitički i osuđujući znak svih njih. Gotovo je nemoguće nešto dogovoriti sa Škorpionom. Zapravo, završit ćete gotovo svaki razgovor koji imate sa svojim jakim prijateljem Škorpionom samo zato što želite da mučenje čim prije završi jer svi znamo koja će strana dobiti. 

via GIPHY

6. Ovan

Bez sumnje, Ovan je znak koji ima najjače osobine ličnosti. Oni su vatreni vođe i autoriteti. Ovan je ratnik zodijaka i nepogrešivo su snažni kada je riječ o zaštiti ideja, ljudi i onoga što vjeruju da je ispravno. Ne boje se govoriti svoje misli, i to često čine s velikim šarmom i lakoćom. Prirodni vođe, prirodno jake osobnosti.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    istina!