Prvi 801 pregleda 12. veljače 2019.

Saamo Petra: Prvi poljubac bio mi je prečudan!

Saamo Petraa

Popularna youtuberica Saamo Petra otkrila nam je slatke male tajne iz svojeg djetinjstva.

MOJ PRVI

SNIMANJE

Moj bivši partner i ja smo čak četiri sata snimali naš prvi video. Bilo je to jako smiješno, ali barem smo imali kameru.

DEJT

Hmm.. da budem potpuno iskrena, uopće se ne sjećam svog prvog pravog dejta. Više se sjećam onih dječjih stvari poput 'Hoćemo na sladoled' i slično. Kasnije je, što sam bila starija, to preraslo u 'idemo u kino'. To su neke stvari kojih se sjećam kada je u pitanju prvi dejt. 

ULET

Kad se sjetim, odmah CRINGEAM! Jednom, prilikom izlaska, mi je uletio jedan lik i došao s najglupljim uletom ikada. "Oprosti, možeš li mi posuditi mobitel? Rekla mi je mama da je nazovem kada pronađem ženu svog života". Zar stvarno misli da bi ikada pala na to? Bilo ih je još, no ovo mi je prvo palo na pamet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

KISS

Prvi poljubac je najčudnije iskustvo ikada! Teško mi je uopće prisjećati se toga, a još gore o tome pričati... Jedina stvar koju bi rekla na ovu temu jst da se odvio pred kamerama, pred očima javnosti. Snimali smo video na Ask.fm-u. Bilo je užasno, smotano.. Ukratko - totalna katastrofa.

MILIJUN

2017. godine u travnju video mi je prvi put prešao milijun pregleda. Riječ je o "Blue whale challengeu" i svidio se publici. 

FRIEND ZONE

Nerado pričam o ljubavnom životu, ali ad smo kod friendzonea mogu reći da ga nikada nisam "dobila". Većinom sam ja bila ta koja je friendzonala dečke. Zašto? Jer sam ao dijete uvijek više voljela provoditi vrijeme u muškom društvu. Znali smo igrati skrivača i nogomet - sve te muške igrice. Upravo zbog toga sam muški rod gledala samo kao prijatelje i nesvjesno ih friendzonala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dimic (@saamopetraa) on

YOUTUBE

Volim teorije zavjere i mračne strane YouTubea. Kad naiđem na takvu zanimljivu temu, uvijek volim snimiti video o tome. 

PUTOVANJE

Prvo putovanje u inozemstvo, koje mi je ostalo u sjećanju je bilo u Klagenfurt u Austriji. Bila sam osmi razred i taman se taj izlet planirao pred završetak škole. Išli smo u Minimundus. Doslovno sam obišla cijeli taj mini svijet kroz park i moram priznati da je bilo predivno iskustvo za prvo putovanje. I dan danas ga se rado sjećam. 

VEZA

Prv put sam imala dečka s 14 godina, a ta veza je trajala skoro dvije godine. S obzirom da sam bila jako mlada, relativno je dugo i trajala. Kada se sjetim tog razdoblja, shvatim kako sam bila jako nezrela, nisam se znala ponašati u vezi, povremeno sam radila probleme... S vremenom sve dođe na svoje jer sam kroz tu svoju prvu vezu puno naučila, iako nije sretno završila. 

IZLAZAK

Slavila sam 15. rođendan. Prvi sam put išla u klub i znam da mi je cijeli dan bio kaos. Nisam znala što obući, kako se našminkati, a još sam uz to morala nagovarati roditelje da me puste van. Nakon nekoliko dana moljakanja, napokon su me pustili. Nije mi bio cilj opijati se, već sam se stvarno htjela dobro zabaviti. Na kraju je sve ispalo bolje nego očekivano, bili smo do jutra i naplesala sam se kao nikada u životu.

Ako želiš znati s kim se Ema Luketin prvi put poljubila, to pročitaj u novom broju magazina koji možete kupiti na kioscima!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sofiamrsloan

    SOFIJA ROSA Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    ajoj