Prvi 395 pregleda 12. travnja 2019.

Saamo Petraa nakon pobjede: 'Ekipa, go hard or go home!'

saamopetraa/Instagram

Pričali smo s našom pobjednicom Petrom nakon dodjele Cosmo nagrada, svašta nam je otkrila!

Saamo Petraa se  jučer "okitila" novom titulom beauty influencerice godine. Otkrila nam je nekoliko "sočnih" detalja iz svog života, ali i kako je biti beauty influencerica i youtuberica.

 | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram

Stručni žiri časopisa Cosmopolitan Hrvatska, ali i glasovi fanova odabrali su je za beauty influencericu godine. Evo što je Petra rekla na nagradu:

"Osvajanje nagrade je odličan osjećaj i to mi je samo velika motivacija za dalje. Nagradu nisam očekivala, ali sam se nadala najboljem jer je to prirodno svim ljudima, pa tako i meni".

Podršku su joj na dodjeli pružili JoomBoosovi youtuberi Sven Kranželić i Gloria Berger, a Petra je nagradu proslavila u McDonald's-u.

 | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram

Petra je jedna od prvih koja je ušla u JoomBoos i zajedno su probudili domaću YouTube scenu, a za suradnju s JoomBoosom ima samo najljepše riječi:

"JoomBoos mi je postao obitelj, tako da to više ni ne gledam kao suradnju, već podršku u svemu što radim. Najdraže od svega mi je to što sam sklopila životna prijateljstva".

 Za daljnji poslovni razvoj rekla je da se ništa nije promijenilo, ali cilj joj je ostao isti: "Samo guraj dalje"!  | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram

Na "poslu" se najviše druži sa Svenkyjem, Glorijom i Doris, pa je i logično to što joj je najdraže s njima i snimati. Osim domaće youtuberske scene prati i stranu, a najdraži youtuber joj je Shane. Najmlađa milijarderka Kylie Jenner ima veliki utjecaj na Petru jer je nadahnjuje, ali i zato što je i sama veliki ljubitelj šminke. A najbolje Petrine trikove o make up-u pročitaj OVDJE!

 | Autor: kylie jenner / instagram kylie jenner / instagram

Uz snimanje videa, praćenje make up trendova, pisanje knjige i još milijun obaveza, Petra s omiljenim JoomBoosovcima stigne i putovati. Neki dan su se vratili s Eurotripa, a zadnja zemlja koju su na putovanju posjetili bila je Španjolska. I baš je ona Petru najviše oduševila. A ovo je poručila svojim fanovima zašto joj je bilo toliko dobro: "Ako pratite Eurotrip epizode sve će vam biti jasno"

 | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram Zbog natrpanog rasporeda nema puno vremena za odmor, a kad ga i mislim da ima odmah joj sine ideja za novi video. Kad ipak uhvati malo vremena, potroši ga na gledanje serija i filmova na Netflixu. Nema vremena ni za ljubav, a ne zanima je ništa osim posla. U tome joj pomaže životni moto "Go hard or go home".

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kakva kraljica <3